Βέροια

Περιοδείες της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Βέροιας σε καταστήματα και καφενεία της πόλης

Μαζική εξόρμηση σε καταστήματα της οδού Πιερίων, το απόγευμα της Τρίτης και της Πλ. Ωρολογίου το πρωί της Τετάρτης, 16 και 17 Απρίλη αντίστοιχα, πραγματοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση με τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας Γιώργο Μελιόπουλο, τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Τσεχελίδη και πολυμελής ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.

Στις συνομιλίες με τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης οι αυτοαπασχολούμενοι ανέδειξαν τις δυσκολίες που έχουν στο να μπορέσουν να κρατήσουν τα μαγαζιά τους ανοιχτά και να επιβιώσουν.

Επίσης ενημερώθηκαν για τις παρεμβάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και τις θέσεις της σε μια σειρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κατάργηση των φοροχαρατσιών όπως ο π.χ. του ΕΝΦΙΑ που επέβαλλε η προηγούμενη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και διατηρεί η τωρινή του ΣΥΡΙΖΑ και την μείωση δημοτικών τελών και φόρων που αρνείται η Δημοτική Αρχή και που θα μπορούσαν να προσφέρουν «ανάσες» στις λαϊκές οικογένειες.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης κάλεσαν τους εργαζόμενους να μην στηρίξουν με την ψήφο τους στις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου τις πολιτικές εκείνες που τους «μαυρίζουν» την ζωή και όσους τις υπερασπίζονται στον Δήμο και στην Περιφέρεια.

Να ενισχύσουν με την ψήφο τους την Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ ώστε με καλύτερους όρους να μπουν ακόμα περισσότερα εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική ΕΕ, κυβερνήσεων, Περιφέρειας και Δήμου.

Βέροια, 18 Απρίλη 2019

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

banner-article

Ροη ειδήσεων