Αγροτικά

Επίσκεψη Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια

Το υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια επισκέφτηκε σήμερα το πρωί (είχε προηγηθεί επίσκεψη και την Παρασκευή) ο Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας όπου συζήτησε με την Διευθύντρια κα Παππά Μαρία το θέμα των χαλαζοπτώσεων που έπληξαν τις τελευταίες ημέρες την παραγωγή. Ο Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και η Γραμματέας του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, ανέφεραν ότι η καταστροφή είναι ολοκληρωτική και τόνισαν την αναγκαιότητα της επίσπευσης των διαδικασιών για την όσο το δυνατό συντομότερη πληρωμή των πληγέντων παραγωγών.

Η κα Παππά τους ενημέρωσε ότι ήδη έχουν πραγματοποιήσει μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης η οποία θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες και επίσης ότι έχει γίνει αναγγελία για εκτιμήσεις με τους πληγέντες παραγωγούς να μπορούν να υποβάλουν δηλώσεις ζημιάς μέχρι και την Τρίτη 30 Απριλίου 2019.

Σε ερώτημα των εκπροσώπων του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας αν είναι υπάρχει το ανάλογο προσωπικό για να επιτευχθεί συντόμευση των διαδικασιών  η κα Παππά ανέφερε ότι υπέβαλε αίτημα ενίσχυσης της υπηρεσίας με γεωπόνους υπαλλήλους.

15/4/19

banner-article

Ροη ειδήσεων