Βέροια Ρεπορτάζ

Με μεγάλη συμμετοχή και προσφορά η ανθοφύτευση στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας

Ανταπόκριση βρήκε η πρόταση του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου  Βέροιας προς μαθητές, γονείς και καθηγητές για τη φύτευση λουλουδιών αλλά και μικρών δέντρων στο χώρο του σχολείου.

Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή,  όπως και προσφορά λουλουδιών απ’ όλους , όσοι προσέρχονταν να βοηθήσουν σ’ αυτή την προσπάθεια.

«Πέρα από την ουσία του θέματος στέλνουμε κι ένα μήνυμα προσφοράς και εθελοντισμού μ’ αυτήν μας  την πρόταση, έχοντας ταυτόχρονα  ως αρωγό το Δήμο Βέροιας» μάς είπε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων  Δέσποινα Παρίση.

Σαφώς ευχαριστημένος και ο Διευθυντής του Σχολείου Γιάννης Γεωργουδάκης ο οποίος και μας είπε: «Με ένα απλό κάλεσμα είχαμε αυτή την ανταπόκριση. Τα φυτά  που έφεραν όλοι οι εθελοντές είναι τόσα πολλά που ίσως δεν καταφέρουμε να τα αξιοποιήσουμε. Είναι πολύ σημαντική αυτή η προφορά» μάς είπε και συνέχισε «αν όμως δεν υπάρξει άνθρωπος που σε καθημερινή βάση, ακόμη και το καλοκαίρι, που να τα περιποιείται και να τα συντηρεί, η σημερινή μας προσπάθεια δεν θα έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα».

Ο Διευθυντής κάνει και δημόσια έκκληση στο Δήμο, για να διαθέσει υπάλληλο απ’ αυτούς που προσλαμβάνονται με προγράμματα. «Εκτιμώ ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα απ’ το Δήμο»  μάς τόνισε.

Σε μια γωνιά του τεράστιου χώρου του σχολείου οι μαθητές βρήκαν την ευκαιρία να εκθέσουν σε ένα υπαίθριο μικρό παζάρι τις πασχαλινές τους δημιουργίες, βοηθώντας έτσι  και μ’ αυτόν τον τρόπο το σχολείο, προσβλέποντας στην ανταπόκριση των εθελοντών γονέων και εκπαιδευτικών.

Τη ανθοφύτευση τη διαδέχτηκε ένα μικρό τραπέζι με μεζέδες, που προετοιμάστηκε με την καλύτερη διάθεση, ως αντίδωρο,  για τους εθελοντές.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε σ’ όλους τους τομείς πάντα επιτυχίες!

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας