Αθλητικά Βέροια

Μπάσκετ: Ήττα στα σημεία για τους Αετούς Βέροιας στην Αλεξάνδρεια

Ήττα στα σημεία για τους Αετούς Βέροιας σήμερα, στο πρώτο παιχνίδι της πρώτης φάσης των play off της Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Σε έναν αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων (πρόσφατα ανακαινισμένο παρκέ, αρκετά επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών), η ομάδα της Βέροιας πάλεψε για τη νίκη, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο (15-10), όμως οι Αετοί ανέβασαν στροφές και πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 33-28.

Από το 22′ και μετά η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη αγωνίστηκε χωρίς τον Σωκράτη Χατζηχαρίση (τραυματίστηκε αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία), όμως δεν πτοήθηκε και συνέχισε να δίνει τη μάχη της κόντρα σε έναν αντίπαλο που στην έδρα του είναι ιδιαίτερα δυνατός.

Στα τελευταία λεπτά, το ματς πήγε πόντο-πόντο και στην τελευταία επίθεση (με το σκορ 61-60), η ομάδα της Βέροιας δεν κατάφερε να πετύχει το καλάθι και έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν με δύο ακόμη πόντους, στο τελικό αποτέλεσμα.

Στο άλλο παιχνίδι της 1ης φάσης, ο ΦΟ Αριδαίας επικράτησε με 71-67 των Ικάρων Γιαννιτσών και έκανε το 1-0 στις νίκες.

Πρώτος σκόρερ των Αετών ήταν ο Μάκης Ιωσηφίδης, που σημείωσε 17 πόντους και τον ακολούθησε ο Κωστής Γκεκόπουλος που πέτυχε 14.

Επόμενο παιχνίδι, το Σάββατο 20/4 στο ΔΑΚ “Βικέλας” στο οποίο αν οι Αετοί επικρατήσουν, θα υπάρξει και τρίτο ματς στην Αλεξάνδρεια, αν όμως ηττηθούν μένουν εκτός τελικού.

Τα δεκάλεπτα: 15-10, 28-33, 47-43, 63-60.

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας: Μπαλιάκας 2, Αβραμίδης 9 (3), Σιδηρόπουλος 21 (3), Ζήσιος, Κεσίδης, Παπαγερίδης 8, Καρκάρας 15 (2), Πρόιος, Καραγιάννης, Χερκελετζής 6, Μπίσκας 2.

Αετοί Βέροιας : Τσιμτσιρίδης, Χρήστου, Κασάπης 4, Παπαδόπουλος Δ. 6 (2), Γκεκόπουλος 14, Πάππου 4, Χρυσάφης 3 (1), Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Ι., Χατζηχαρίσης 8 (2), Ιατρού 4, Ιωσηφίδης 17 (3).

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας