Αγωνιστική και μορφωτική εκδρομή για τα μικρά δελφίνια της Κ. Α. "Νάουσα"

Μια ενδιαφέρουσα και άκρως διασκεδαστική ημέρα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τα μικρά δελφινάκια της Κ.Α.«ΝΑΟΥΣΑ». Τα παιδιά με την συνοδεία των προπονητών τους συμμετείχαν την Κυριακή 7 Απριλίου στην ημερίδα 1st Spring Festival που διοργάνωσε ο «Α.Σ. Οδυσσέας» στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Οι μικροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στα αγωνίσματα αφήνοντας ικανοποιημένους τους προπονητές τους, Ρίτσα Τριανταφυλλίδου, Μπίτζιου Λητώ και Γιώργο Αλεξόπουλο, με την αγωνιστική τους εικόνα.

Στην συνέχεια τα μικρά «Κ.Α.Ν.ονάκια» εξερεύνησαν τον μαγικό κόσμο της φυσικής επιστήμης με την επίσκεψη τους στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας «Noesis» όπου συμμετείχαν σε διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Γεμάτοι νέες γνώσεις και νέες κολυμβητικές εμπειρίες επέστρεψαν στη πόλη μας.

Επόμενη στάση, η εαρινή γιορτή των Κ.Α.Ν.ονιών την Κυριακή 14 Απριλίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας, όπου οι μικροί κολυμβητές των ακαδημιών μας θα διασκεδάσουν και θα συναγωνιστούν συνομήλικούς τους αθλητές συλλόγων από τις γύρω περιοχές.

Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε περισσότερες εμπειρίες στην ομάδα της πόλης μας και περισσότερα χαμόγελα για τους μικρούς μας κολυμβητές.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 30313 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια