Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5x5 της ΚΝΕ στη Βέροια ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5x5 ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά από την ΚΝΕ το Σάββατο 6 Απρίλη και ώρα 17:30 στο γήπεδο Προμηθέα (Εβραϊκά)

-

Με σύνθημα “Βγάλε κόκκινη κάρτα σε όλα τα ναρκωτικά – Βάλε γκολ στα όνειρα σου!” η ΚΝΕ καλεί όλους τους μαθητές και νέους της Βέροιας να συμμετάσχουν στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5x5 που διοργανώνει το Σάββατο 6 Απρίλη στις 17:30 στο γήπεδο Προμηθέα (Εβραϊκά) στη Βέροια.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΝΕ από το υλικό – κάλεσμα στο τουρνουά:

 Ο αθλητισμός είναι δικαίωμα όλων μας!

πως να γίνει όμως αυτό όταν και ο αθλητισμός έχει καταντήσει εμπόρευμα;

Μια ματιά στις αθλητικές εγκαταστάσεις των σχολείων και της γειτονιάς μας αρκεί για να δούμε την πραγματικότητα….

  • Στα σχολεία οι περισσότερες αυλές δεν έχουν τίποτα παραπάνω από 2 μπασκέτες (σπασμένες) και ένα φιλέ (σκισμένο) για βόλεϊ, σε άσχημη κατάσταση.

  • Ακόμα, ελάχιστα είναι τα σχολεία που διαθέτουν κλειστό γυμναστήριο με υποδομές επαρκείς για να απασχοληθούν οι μαθητές, ενώ τα περισσότερα σχολεία έχουν απλώς μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χωρίς καμία αθλητική υποδομή!!??!!

  • Στις γειτονιές μας, συναντάμε και εκεί κακοσυντηρημένα γήπεδα, και σπάνια υπάρχουν σύγχρονοι χώροι για άθληση. Ακόμα κι αυτοί που υπάρχουν όμως, είτε εκμεταλλεύονται από κάποιο αθλητικό σύλλογο-σωματείο και άρα η ελεύθερη πρόσβαση είναι περιορισμένη, είτε η χρήση τους συνοδεύεται με κόστος.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, την ίδια στιγμή που υποβαθμίζουν έτσι τον αθλητισμό και μας στερούν τη δυνατότητα να αναπτύξουμε δωρεάν τα όποια ταλέντα και ενδιαφέροντα έχουμε, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προβάλλοντας συνεχώς τη ναρκωκουλτούρα, επιλέγει τώρα να φτιάξει και τα λεγόμενα «Shooting Rooms», τους χώρους Εποπτευόμενης Χρήσης, όπου οι χρήστες ναρκωτικών θα μπορούν να κάνουν «υγιεινά και με ασφάλεια» τη χρήση τους, συντηρώντας έτσι την εξάρτηση.

Εμείς όμως δεν συμβιβαζόμαστε με αυτήν την κατάσταση!

Διεκδικούμε το δικαίωμα μας στον αθλητισμό, τη μόρφωση και τη ζωή που μας αξίζει!

 Παλεύουμε για ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις!

Διεκδικούμε

  • Να δημιουργηθούν σύγχρονες επαρκείς αθλητικές εγκαταστάσεις στα σχολεία μας

  • Να αξιοποιηθεί κάθε ανεκμετάλλευτος χώρος, να αναβαθμιστούν τα πάρκα και οι εγκαταστάσεις τους σε κάθε γειτονιά, χωρίς κανένα κόστος με ελεύθερη πρόσβαση

 Έλα και εσύ λοιπόν στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5x5 της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά!

Βάλε γκολ στα όνειρα σου!

Σάββατο 6 Απρίλη – ώρα 17:30 στο γήπεδο Προμηθέα (Εβραϊκά)

Δήλωσε συμμετοχή: 6947735916 / kne.imathia@gmail.com

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 29701 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια