Νάουσα

“Χέρι με χέρι, η παράδοση της Ελλάδας” από την Εύξεινο Λέσχη Νάουσας

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε, από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, η φιλανθρωπικού χαρακτήρα μουσικοχορευτική παράσταση «Χέρι με χέρι, η παράδοση της Ελλάδας».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου κ. Φανιάδη, που αναφέρθηκε στον σκοπό πραγματοποίησής της δηλαδή στην στήριξη του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Νάουσας, ενώ στη συνέχεια κάλεσε στην σκηνή τον κ. Μπάιτση Δημήτριο και τον οποίο τίμησε, για την πολύχρονη προσφορά του στον πολιτισμό και την παράδοση της πόλης. Αναμνηστικά συμμετοχής παρέλαβαν και οι πρόεδροι των συμμετεχόντων πολιτιστικών συλλόγων. Έπειτα την σκυτάλη πήραν οι χοροί από ολόκληρη την Ελλάδα, τους οποίους παρουσίασαν οι χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας, του Ομίλου Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «ΑΡΑΠΙΤΣΑ», του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΥΡΣΟΣ», του Συλλόγου Βλάχων Νάουσας και των τμημάτων Παραδοσιακών Χορών της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας. Τέλος, η εκδήλωση έκλεισε με όλους του χορευτές των συλλόγων να χορεύουν χέρι με χέρι, δείχνοντας την ενότητα που προσφέρει ο πολιτισμός.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ναούσης π. Ιωακείμ, o Ευρωβουλευτής κ. Νότης Μαριάς, ο βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ημαθίας κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και κα. Νίκη Καρατζιούλα, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σταύρος Βαλσαμίδης, ο τέως Δήμαρχος κ. Τάσος Καραμπατζός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Νάουσας κα. Ίλια Ιωσηφίδου και κ. Νίκος Καρανικόλας.

banner-article

Ροη ειδήσεων