Αθλητικά Αλεξάνδρεια

Βόλεϊ: Χρυσό Σαββατοκύριακο για τον ΓΑΣ “Αλεξάνδρεια”

Αγωνιστική κίνηση
“Χρυσό Σαββατοκύριακο”
➡️ Άλωσαν την Καστοριά οι γυναίκες
➡️ Νίκη και 3η θέση στο πρωτάθλημα οι κορασίδες
➡️ Εύκολα μέσα στο Κιλκίς οι παγκορασίδες
ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 1-3
“Άλωσαν” την Καστοριά η νεανική ομάδα της πόλης μας! Παρά τις σημαντικές απουσίες η ομάδα της Αλεξάνδρειας παίζοντας βόλεϊ υψηλού επιπέδου πέρασαν νικηφόρα από την πόλη με την υπέροχη λίμνη. Με την νίκη αυτή, η ομάδα του ΓΑΣ συνεχίζει την εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κι όχι μόνο φαίνεται να εξασφαλίζει από πολύ νωρίς την παραμονή στην κατηγορία αλλά να πρωταγωνιστεί σ αυτή.

ΣΕΤ: 1-3 (22-25, 27-25, 22-25, 19-25)
Συνθεση: Χατζοπούλου Δήμητρα, Μπογδάνου Δήμητρα, Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Μπλαχάβα Ελισάβετ, Χουτζοπούλου Κική, Χούχα Σοφία, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Πέρσα, Παύλου Μαρία
Προπ. :Βασιλακάκη Μαρία

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-0

Με μία ακόμη νίκη έκλεισαν το πρωτάθλημα οι κορασίδες. Έτσι κατέκτησαν την πολύ τιμητική 3η θέση, συγκεντρώνοντας 35 βαθμούς. Τα κορίτσια της Αλεξάνδρειας έδειξαν την ανωτερότητά τους καθ όλη την διάρκεια του αγώνα. Με δυνατό σέρβις και προσοχή στην άμυνα πήραν εύκολα το παιχνίδι με 3-0.
Τις προσεχείς ημέρες θα γίνει πλήρη ανασκόπηση, στην συνολική παρουσία των κορασίδων μας στο πρωτάθλημα.

ΣΕΤ: 3-0 (25-17, 25-17, 25-16)
Σύνθεση : Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Χουτζοπούλου Κική, Μπλαχάβα Ελισάβετ,Χούχα Σοφία,Παύλου Μαρία, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαδήμα Νάσια, Γρηγοράκη Ιωάννα,Παύλου Πέρσα.
Προπ. : Βασιλακάκη Μαρία

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 0-3

Ένα εύκολο μεσημέρι Κυριακής είχαν οι παγκορασίδες της Αλεξάνδρειας. Πιάνοντας υψηλή απόδοση, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην αντίστοιχη ομάδα του Κιλκίς.  Άξιο αναφοράς είναι ότι ο προπονητής της Αλεξάνδρειας χρησιμοποίησε και τα δώδεκα κορίτσια που είχε στην διάθεσή του, χωρίς να υστερήσει κανένα σε απόδοση.

ΣΕΤ: 0-3 (9-25, 16-25, 17-25)
Σύνθεση : Παύλου Μαρία, Παύλου Περσα, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαδήμα Νάσια, Χούχα Σοφία, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παπαεμμανουήλ Έφη,  Μάρτου Κατερίνα, Τρύπου Έλσα, Σαλιάρα Νικολέτα, Μαββίδου Μαρία, Παπανικολάου Μαρία
Προπ. : Σταυρόπουλος Γιάννης

Συγχαρητήρια

banner-article

Ροη ειδήσεων