Αλεξάνδρεια

“Ομάδα συνύπαρξης” πραγματοποίησαν “Τα Παιδιά της Άνοιξης” και του 1ου ΕΠΑΛ Κουφαλίων

 

Την Πέμπτη 21/2/2019 «Τα Παιδιά της Άνοιξης»  πραγματοποίησαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά «Ομάδα συνύπαρξης» με σκοπό τη γνωριμία, την αλληλεπίδραση, την επικοινωνία, τη συμπερίληψη καθώς επίσης και την ευαισθητοποίηση των μαθητών αλλά και της ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας σε θέματα που αφορούν τα ΑμεΑ.

Η συνάντηση έγινε στο 1ο ΕΠΑΛ Κουφαλίων και διεξάχθηκαν δύο παράλληλες δράσεις. Η πρώτη αφορούσε την περιποίηση των ωφελούμενων από τους μαθητές και τους καθηγητές του τμήματος αισθητικής του ΕΠΑΛ και η δεύτερη στην κατασκευή αποκριάτικων αντικειμένων με σύνθετες τεχνικές (κολάζ) από τους μελλοντικούς βρεφονηπιοκόμους και τους καθηγητές τους. Οι ωφελούμενοι του κέντρου διασκέδασαν και απόλαυσαν την εμπειρία.

Ευχαριστούμε θερμά το τμήμα Αισθητικής και το τμήμα Βρεφονηπιοκομίας που μας υποδέχτηκε και μας περιποιήθηκε καθώς και την ιδιοκτήτρια του κυλικείου του σχολείου για το κέρασμα σε όλους τους ωφελούμενους. Κυρίως όμως ευχαριστούμε τους μαθητές που μας υποδέχτηκαν και μας χάρισαν τα πιο μεγάλα και φωτεινά τους χαμόγελα!!!

           ΜΕ ΤΙΜΗ

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας