Εκδηλώσεις

Αιμοδοσία και κοπή πίτας των αιμοδοτών από τη Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”.

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία-η πρώτη για το 2019- που διοργανώνει η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”.

Με την συνδρομή των αιμοδοτών συγκεντρώθηκε ικανοποιητικός αριθμός φιαλών αίματος, εμπλουτίζοντας έτσι το απόθεμα της Τράπεζας Αίματος.

Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας, έγινε η κοπή της πίτας των αιμοδοτών, την οποία ευλόγησε ο π. Μιχαήλ Μπατσαράς και το φλουρί έτυχε στον αιμοδότη Γιώργο Επανωμίτη.

Το Δ.Σ. της Χορωδίας ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες που προσήλθαν και διαθέτοντας λίγο από τον χρόνο τους, ενίσχυσαν την Τράπεζα Αίματος, δίνοντας ζωή στους συνανθρώπους μας. Ευχαριστεί επίσης το εξαιρετικό προσωπικό (Ιατρό, νοσηλεύτριες και βοηθό) της Αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κατερίνης, καθώς και τους ιερείς και επιτρόπους του Ι.Ναού Αγίου Νικολάου Λιτοχώρου για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση μιάς ακόμη αιμοληψίας.

Η Χορωδία μας συνεχίζει αδιάλειπτα το κοινωνικό της έργο και διοργανώνει τακτικές Εθελοντικές Αιμοδοσίες ανά τετράμηνο. Η επόμενη θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο.
Το Δ.Σ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας