Βέροια Νάουσα

«Ίκαρος Ποντίκαρος, the musical» στο Χώρο Τεχνών Βέροιας

Για την παράσταση μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, 7 το απόγευμα, στο Χώρο Τεχνών στη Βέροια, ο Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων της Εστίας Μουσών παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «Ίκαρος Ποντίκαρος the musical».

Κείμενα και μουσική: Εύα Ιεροπούλου

Σκηνοθεσία και μουσική διδασκαλία: Νεφέλη Μπραβάκη

Διδασκαλία ορχήστρας: Νίκη Μπραβάκη

Πρωταγωνιστούν: Αρσένιος Γαβριηλίδης, Νίκη Μπραβάκη, Φωτεινή Γεωργουδάκη.

Διεύθυνση ορχήστρας: Ερμιόνη Καϊσερλή

Παίρνουν μέρος περισσότεροι από 150 χορωδοί-χορευτές των 3 ομάδων του Filippos Glee (Ωδείο Φίλιππος, Δημοτικό Ωδείο Νάουσας, Ωδείο Σείριος Θεσσαλονίκης) και η ορχήστρα του Ωδείου Φίλιππος, καθώς και οι μαθητές της Μουσικής Προπαιδείας των τάξεων της Εύας Ιεροπούλου (Ωδείου Φίλιππος, Δημοτικού Ωδείου Νάουσας).

Υπόθεση:

Ο Ίκαρος Ποντίκαρος είναι ένας γενναίος  ποντικός που ονειρεύτηκε να απαλλάξει τη γενιά των ποντικών από την τυραννία  της γάτας και να γίνει έτσι ο βασιλιάς όλων των ποντικών -ή ακόμα και όλων των ζώων. Το σχέδιό του είναι μεγαλοφυές, αλλά, κάπου στην πορεία, αποδεικνύεται ότι είναι κάπως δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Γιατί -όπως και να το κάνουμε- το ν’ αλλάξεις αυτό τον κόσμο δεν είναι και τόσο εύκολο…

*Αρχικά η ιστορία του Ίκαρου Ποντίκαρου κυκλοφόρησε ως μουσικό παραμύθι σε CD με συντελεστές τους ηθοποιούς Μελίνα Μποτέλλη και Θοδωρή Αθερίδη και τους μουσικούς/ερμηνευτές Μανώλη Φάμελλο, Καίτη Κουλλιά, Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη, Όλγα Αθανασιάδου, Τάσο Δημέγγελη και Δημήτρη Μπασλάμ.

Είσοδος: 5 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:

Μουσικός Οίκος Πετσάβα, Αντ. Τσουπέλη 5 (πεζόδρομος), Βέροια

Δημοτικό Ωδείο Νάουσας Εστία Μουσών, Νάουσα

——-

banner-article

Ροη ειδήσεων