Αναβαθμισμένος ο 7ος Φιλίππειος Δρόμος – συνέντευξη τύπου

Αναβαθμισμένος ο 7ος Φιλίππειος Δρόμος – συνέντευξη τύπου

Ο 7ος Φιλίππειος Δρόμος παρουσιάζεται φέτος αναβαθμισμένος, και έχει πια ριζώσει ως θεσμός μετά τις συνεχείς πετυχημένες του διοργανώσεις τονίστηκε στη συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι διοργανωτές.

Για τα στηρίγματα του Αγώνα, τον Σύλλογο Δρομέων αλλά και για το αθλητικό πνεύμα που αναδεικνύεται μέσα από τον Φιλίππειο μίλησαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, αναφερόμενοι και πάλι στην αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου στη διοργάνωση.

Για τη μετατροπή του αγώνα σε ισχυρό πια θεσμό μίλησε ο Βασίλης Τσιάρας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων, αλλά και για τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται να εφαρμοστούν καινοτομίες οι οποίες και καρποφορούν.

Ο γραμματέας του Συλλόγου Γιάννης Καραγιάννης αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες της διοργάνωσης, στις αυξημένες, όσο αναβαθμίζεται ο Φιλίππειος,  οικονομικές απαιτήσεις του, αλλά και στους στόχους του που πραγματοποιούνται, καθώς ευαισθητοποιούνται μεγάλες λαϊκές μάζες.

Νέο σημαντικό για τους φιλάθλους η παρουσία  στον Φιλίππειο του νικητή του Μαραθωνίου Αθηνών, Κώστα Γκελαούζου.

Υπολογίζεται πως οι συμμετοχές θα φτάσουν τις 700-800 στα 14 χλμ. 300-400 στα 5 χλμ. και 400 για τους μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων.

Πρόσθετες πληροφορίες για τον Δρόμο:

Η αλλαγή επάθλων και μεταλλίων, η συμμετοχή μαθητών των πρώτων τάξεων του Δημοτικού από την Ελιά μέχρι το Δημαρχείο, η προσφορά  γευμάτων από τα Goody’s και φουλαριών από το Φροντιστήριο «‘Ένα», η κάλυψη της εκδήλωσης από επαγγελματία κινηματογραφιστή και η συμμετοχή Νομικών σε Πανελλήνιο Αγώνα που θα διεξαχθεί στα πλαίσια του Φιλίππειου.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 29770 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια