Αστυνομικό Δελτίο Τοπικά

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις για την πάταξη της παράνομης καλλιέργειας και διακίνησης κάνναβης

 Σε Ημαθία, Σέρρες και Πέλλα συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις 3 άτομα για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη της παράνομης καλλιέργειας και διακίνησης κάνναβης, συνελήφθησαν χθες (19 Οκτωβρίου 2018) σε περιοχές της Ημαθίας, των Σερρών και της Πέλλας, 3 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, συνελήφθη το απόγευμα στη Βέροια 46χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στη στέγη 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου, ενώ κατείχε ποσότητες κάνναβης βάρους 185 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθη το μεσημέρι στις Σέρρες 63χρονος ημεδαπός, διότι σε θαμνώδη έκταση εξωτερικά της οικίας του, καλλιεργούσε 5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,6 έως 1,8 μέτρων. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Στην τρίτη περίπτωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, συνελήφθη πρωινές ώρες 59χρονος ημεδαπός, διότι στην αυλή του σπιτιού του σε περιοχή της Πέλλας, καλλιεργούσε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,2 μέτρων, ενώ σε αποθήκη της οικίας εντοπίσθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 367,3 γραμμαρίων.

Τα παραπάνω δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, μαζί με τις ποσότητες κάνναβης.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας