Κοινωνία Σχόλια

Κοίτα που στο τέλος θα μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είναι… αριστεροί!!!

Οι ΣΥΡΙΖA-ΑΝΕΛ έδωσαν άλλο ένα δείγμα αριστεροσύνης!!!

Αποκατέστησαν άλλη μία αδικία!!!!

Αφαίρεσαν το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα από μια κατηγορία «πλούσιων»  φοιτητών που μέχρι πέρυσι, και για τα τελευταία 12 χρόνια, όλες οι κυβερνήσεις  τους το χορηγούσαν.

Σα δε ντρέπονται, λέω εγώ!

Υπουργοί, που με το ένα χέρι   ψηφίζουν παροχές για τους μεγαλοβιομήχανους και τους «παρατρεχάμενους», με το άλλο χέρι παίρνουν πίσω από τις λαϊκές οικογένειες πενιχρά επιδόματα  που έδιναν ακόμη και οι  δεξιές, και για εκείνους(!!!), κυβερνήσεις.

Έτσι  οι υπουργοί  Οικονομικών και Παιδείας, Τσακαλώτος και Γαβρόγλου, με  απόφασή τους τον Αύγουστο του 2017 στερούν ακόμη  και αυτό το  λιγοστό στεγαστικό  επίδομα  από φοιτητές που είχαν την «τύχη» κάποιο μέλος της οικογένειας να έχει πλήρη κυριότητα σε οίκημα  στη πόλη που φοιτούν, έστω και  με ένα πολύ μικρό ποσοστό ιδιοκτησίας, και που φυσικά δεν «ξέχασε να το δηλώσει!!» στη ΑΑΔΕ.

Με την απόφαση των δύο κυρίων,  χωρίς να έχει αλλάξει ο νόμος  3220/2004 που χορηγεί το επίδομα, η πλήρης κυριότητα στερεί το στεγαστικό επίδομα από πολλούς φοιτητές, αφού δεν λαμβάνεται υπόψη, κάτι που γινόταν μέχρι πέρυσι, η συνιδιοκτησία. Άσχετα με το πόσοι είναι οι συνιδιοκτήτες του οικήματος, αν κατοικούν σε αυτό άλλοι συγγενείς και πόσοι, αν είναι κατοικήσιμο ή ερείπιο και ποια είναι γενικά η κατάστασή του, η  ΑΑΔΕ ηλεκτρονικά απορρίπτει την αίτηση και μάλιστα χωρίς τη δυνατότητα υποβολής ένστασης –θεραπείας, όπως παραπλανητικά ορίζει η απόφαση των δύο Υπουργών.

Ετούτοι εδώ , ως αριστεροί!!!!, αποκατέστησαν την αδικία.

Να τους χαιρόμαστε!  

 

                                                          Βέροια 2-9-2018

                                                          Σταβάρας Βαγγέλης

                                                       Γονιός φοιτήτριας ΑΠΘ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας