Αθλητικά Βέροια

Ανακοίνωση – Ευχαριστήριο του Εθνικού χιονοδρομικού κέντρου Σελίου

Η Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού χιονοδρομικού κέντρου Σελίου, υλοποιώντας την οδηγία  της ΓΓΑ για ανάδειξη του φορέα όχι μόνο ως κέντρο χειμερινών αθλημάτων,  συνδιοργάνωσε με επιτυχία, αγώνες ορεινού τρεξίματος , με το ΚΑΠΑ  Δήμου Βεροίας και τον Σύλλογο ΔΡΟΜΕΩΝ Βέροιας,με την επωνυμία  1ου SELI MAOUNTAIN RUNNING & VERTICAL RACE.

Στους  πέντε αγώνες που διεξήχθησαν στο διήμερο πήραν μέρος 500 αθλητές , 150 περίπου εθελοντές ως κριτές, φροντιστές και επιτηρητές ασφάλειας αθλητών, θεατών και χώρων διεξαγωγής των αγώνων.

Η Επιτροπή Διοίκησης  συγχαίρει και  ευχαριστεί δημόσια,  για την άοκνη και προ παντός φιλότιμη δουλειά τους, όλους τους συντελεστές της πρωτοφανούς σε μέγεθος αθλητικής εκδήλωσης, για τα αθλητικά πεπραγμένα ως εχθές του φορέα, που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του, στο Κ Βέρμιο Ημαθίας στις 18 & 19/8 τρέχοντος μηνός.

Ο Πρόεδρος της ΕΔ του ΕΧΚΣ

Ευχαριστήριο

Η Επιτροπή διοίκησης  του Εθνικού χιονοδρομικού κέντρου Σελίου ευχαριστεί θερμά τους συντελεστές της επιτυχημένης διημερίδας ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία 1o SELI MOUNTAIN RUNNING & VERTICAL 2018

Τον Διαμάντη Στέλιο πρόεδρο του ΚΑΠΑ για την αρμονική συνεργασία με όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης

Τον Καραγιάννη Γιάννη του συλλόγου ΔΡΟΜΕΩΝ Βέροιας, που συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης  έχοντας επιμεληθεί το τεχνικό κομμάτι των αγώνων, του συντονισμού των διοργανωτών και τις δημόσιες σχέσεις  της διοργάνωσης.

Την Κατερία Κουκουτέγου του συλλόγου ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ Βέροιας που χειρίστηκε την γραμματεία της διοργάνωσης.

Τον Γιώργο Τριπολιτάκη του μοτοσυκλετιστικού  συλλόγου Riv3r που επιμελήθηκε το στήσιμο των αγωνιστικών διαδρομών .

Τον Νίκο Κελεπούρη προπονητή του Α Σ ΦΙΛΙΠΠΟΣ για την τεχνική υποστήριξη των αγώνων.

Τους Γιατρούς Αποστολίδη Δημήτριο, Γιαννούλη Γιάννη και Φύκατα Πέτρο  για την εθελοντική προσφορά των υπηρεσιών τους .

Τον Κεχαΐδη Βαλάντη πρόεδρο τοπικής κοινότητας  Μακροχωρίου για την διάθεση προσωπικού και υλικών .

Τον Πολιτιστικό-Τουριστικό σύλλογο Σελίου που τα μέλη του ανέλαβαν την διανομή στους αθλητές των προβλεπόμενων τροφίμων και ποτών.

Την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Βέροιας  που μέλη της φρόντισαν για την ασφάλεια των αγωνιζόμενων μέσα στις δασικές διαδρομές κατά την διάρκεια των αγώνων.

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλλιθέας για την επάνδρωση με μέλη του των σταθμών τροφοδοσίας των αγωνιζομένων.

Την Διεύθυνση Δασών Ημαθίας και το Δασαρχείο Νάουσας  που διέθεσαν προσωπικό και ειδικά οχήματα για την τυχόν απαιτούμενη διακομιδή αθλητών μέσα από το δάσος.

Τον Δασικό Συνεταιρισμό Σελίου και ειδικά τον αντιπρόεδρο Γιώργο Παλάρα για την συνδρομή τους στην διατήρηση της βατότητας των δασικών δρόμων.

Το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας  και την κλινική ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ για την διάθεση προσωπικού και Ασθενοφόρων οχημάτων.

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας για την αποστολή προσωπικού και ειδικών οχημάτων για την αποτροπή εκδήλωσης δασικής πυρκαγιάς.

Το μόνιμο και εποχικό προσωπικό του ΕΧΚΣ και τον Ζαχαρία Βουλουτάκη, εξωτερικό συνεργάτη του Φορέα, για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν εργαζόμενοι  κατά την προετοιμασία αλλά και την διάρκεια της εκδήλωσης.

banner-article

Ροη ειδήσεων