Νάουσα Τοπικά

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Νάουσας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη, 24/7/18 συνεδρίασε το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, συζήτησε και αποφάσισε:

  1. Τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Θεσ/νίκη στην Διεθνή Έκθεση το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη. Κάλεσε τα σωματεία να συνεδριάσουν, να πάρουν έγκαιρα αποφάσεις συμμετοχής. Για την καλύτερη οργάνωση του συλλαλητηρίου το ΕΚΝ προγραμματίζει την Πέμπτη 22 Αυγούστου πλατιά σύσκεψη σωματείων – φορέων στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Νάουσας.

  2. Ο θλιβερός απολογισμός της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αττική άφησε πίσω του βαριές συνέπειες που επιβάλλουν με κάθε τρόπο την άμεση στήριξη των πληγέντων και ιδιαίτερα των τραυματιών που χρειάζονται αίμα. Κάλεσε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους, άνεργους να προσέρχονται στο Νοσοκομείο της Νάουσας για να δώσουν αίμα.

  3. Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας σε συνεργασία με το συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας – Πέλλας και την Ομοσπονδία του, θα δώσει συνέντευξη τύπου την Τρίτη 31 Ιουλίου, ώρα 11:00πμ στον Πολυχώρο «Ελιά» (Βέροια) με αφορμή τα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων στις επιχειρήσεις συσκευασίας – κονσερβοποίησης – μεταποίησης φρούτων στην περιοχή μας αυτή την περίοδο και τα αυξημένα εργατικά ατυχήματα.

    26/07/2018

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας