Εφημερίδες και περιοδικά από όλο τον κόσμο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας

 Περισσότερες από 7.000 εφημερίδες και περιοδικά από όλο τον κόσμο, μπορούν να ξεφυλλίσουν οι αναγνώστες της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας, μέσα από το Pressreader  https://www.pressreader.com/, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό περίπτερο του κόσμου.

Προσφέρει ισχυρά εργαλεία περιήγησης, ανάγνωσης, αναζήτησης ακόμα και ακρόασης, καθιστώντας την ανάγνωση μια απολαυστική εμπειρία.  Η νέα αυτή υπηρεσία παρέχεται δωρεάν στους επισκέπτες της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας, με την ευγενική χορηγία των Coffee Island Βέροιας.

Εάν δημιουργήσετε λογαριασμό στην υπηρεσία του PressReader και συνδεθείτε από το δίκτυο της Βιβλιοθήκης έχετε άμεσα πρόσβαση για 7 ημέρες, ακόμη και από άλλα δίκτυα (σπίτι, εργασία κλπ).  Απαραίτητη προϋπόθεση· να συνδεθείτε με τη δική σας συσκευή.

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα τεύχη που θέλετε, έτσι ώστε να τα διαβάσετε αργότερα.

Στο Pressreader θα βρείτε εφημερίδες και περιοδικά από περισσότερες από 100 χώρες και περισσότερες από 60 γλώσσες και από την Ελλάδα. Μπορείτε να ξεφυλλίσετε γνωστές εφημερίδες όπως η Καθημερινή, η Ναυτεμπορική, The Guardian, The Washington Post, El Pais, Daily Mail και άλλες,  την ίδια ημέρα κυκλοφορίας τους.

Καλύπτονται πολλές θεματικές κατηγορίες περιοδικών, όπως  ιστορία, μόδα, υγιεινή διατροφή,  σωματική άσκηση, αυτοκίνητα, χόμπι, διαπαιδαγώγηση παιδιών, τεχνολογία, διακόσμηση, gaming, φωτογραφία, ταξίδια, αθλητισμός, μουσική, τέχνη, επιχειρηματικότητα και άλλα πολλά.

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας ευχαριστεί θερμά τα καταστήματα Coffee Island Βέροιας.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 23316 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια