Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

Αγαπητά μέλη και συνεργάτες,

Λαμβάνετε από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές μας και συγκεκριμένα για:

• Εκδηλώσεις - Συνέδρια
  • Εκθέσεις
  • Ημερίδες
  • Σεμινάρια
  • Δελτία Τύπου
  • Ενημερώσεις- Ανακοινώσεις
  • Δράσεις του Συλλόγου και  για  γενικότερα εμπορικά θέματα

Ζητούμε τη συναίνεσή σας, έτσι ώστε να παραμείνουμε σε επικοινωνία και να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mails από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας.

Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις δραστηριότητες μας, δεν χρειάζεται να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διακόψουμε την επικοινωνία μας, παρακαλούμε όπως απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, με τον τίτλο «Διαγραφή».

Ευχαριστούμε!

Ο Κανονισμός 679/2016 ή Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation) θα εφαρμοσθεί άμεσα σε όλες τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 25 Μαΐου 2018. Ο Κανονισμός ρυθμίζει, μεταξύ άλλων, τα δικαιώματα των φυσικών προσώπων σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα, την επεξεργασία τους και την ελεύθερη και ανεμπόδιστη κυκλοφορία και μεταβίβαση τους.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 31943 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!