Τοπικά

Πανελλήνια Μαθητική Διημερίδα “Ο Αριστοτέλης στο σχολείο του σήμερα” – Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Πανελλήνιας Μαθητικής διημερίδας «Ο Αριστοτέλης στο σχολείο του σήμερα» που διοργάνωσε η Διεύθυνση ΔευτεροβάθμιαςΕκπαίδευσης Ημαθίας σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους Ημαθίας και που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας. Η διημερίδα διεξήχθη στις 25 και 26 Απριλίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς», (αίθουσα ΕΡΙΑ), και τείνει να γίνει θεσμός αφού φιλοξενείται στην πόλη της Νάουσας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Στην διημερίδα συμμετείχαν μαθητές του Αριστοτελείου Κολλεγίου, του ΓΕ.Λ Πεντάπολης Σερρών, του Γυμνασίου Καπανδριτίου, του Γυμνασίου Σουφλίου, της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, του Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, του 1ου Γυμνασίου Γρεβενών, του 1ου και 3ου ΓΕ.Λ Βέροιας, του ΓΕ.Λ Πλατέος-Κορυφής, του ΕΕΕΕΚ Νάουσας, του Λαππείου 1ου Γυμνασίου Νάουσας, και του 2ου ΓΕ.Λ Νάουσας. Οι νεαροί σύνεδροι, πέρα από την παρακολούθηση των εργασιών, ξεναγήθηκαν στους Αρχαιολογικούς χώρους της Μίεζας και γεύτηκαν την αριστοτελική κουζίνα με τη συνδρομή των φοιτούντων στο Δημόσιο ΙΕΚ Βέροιας υπό την καθοδήγηση του  κ. Δημήτρη Μάντσιου.

Την έναρξη της διημερίδας τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Νικόλαος Κουτσογιάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Παρθενόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Βέροιας κ. Γιώργος Σοφιανίδης εκπρόσωπος του Δημάρχου Βέροιας κ. Βοργιαζίδη, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Η.Π Νάουσας κ. Στέλιος Δάγγας, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Διονύσης Διαμαντόπουλος, Σχολικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές σχολικών μονάδων και πλήθος μαθητών. Το ακροατήριο καλωσόρισε η κα Αναστασία Μαυρίδου, Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, ενώ αναγνώστηκε χαιρετισμός του Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας.

banner-article

Ροη ειδήσεων