Βέροια

ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: “Ορθή συμπλήρωση ηλεκτρονικών αιτήσεων για εργασία. Η περίπτωση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ”

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. πρόκειται να υλοποιήσει την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, ώρα 18:00μ.μ. & την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, ώρα 11:00π.μ.  ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης για ανέργους και εργαζομένους με θέμα:

«Ορθή συμπλήρωση ηλεκτρονικών αιτήσεων για εργασία. Η περίπτωση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ»,

στα γραφεία του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ στη Βέροια, Σ. Πέτρουλα 5 (απέναντι από την Αστυνομία)

Στο πλαίσιο των ομαδικών εργαστηρίων πρόκειται να παρουσιαστεί η διαδικασία υποβολής αίτησης, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΑΣΕΠ.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι ΔΩΡΕΑΝ, όπως και η παροχή όλων των υπηρεσιών της Μονάδας Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ (παράρτημα Κ. Μακεδονίας – Βέροια). Διέπονται δε από τον «Κώδικα Δεοντολογίας στην παροχή υπηρεσιών Δια Βίου Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας», καθώς και τις διατάξεις που αφορούν στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε:

Στο Περιφερειακό ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Κ. Μακεδονίας, Σ. Πέτρουλα 5, Τ.Κ. 59100, Βέροια, τηλ.: 23310 24424, e-mail: centralmacedonia@reg.inegsee.gr & inekmak@otenet.gr,  Site: www.inegsee.gr, πρόσωπα επικοινωνίας: Δημητριάδου Θωμαή,  Μπαρμπαρούση Στέλλα, Φουτσιτζόγλου Κορνηλία .

Τα εργαστήρια οργανώνονται στα πλαίσια του Υποέργου 1  «Λειτουργία των εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των λιγότερο αναπτυγμένων περιφερειών (ΛΑΠ)» της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων»

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας