Βέροια

Τα παραλειπόμενα της Εβδομάδας Θεάτρου στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

 

Τα  συγχαρητήρια του Γιώργου Κάκαρη εισέπραξε ο Πρόεδρος της ΚΕΠΑ Βέροιας Λεωνίδας Ακριβόπουλος για την άρτια οργάνωση της Εβδομάδας Θεάτρου αλλά και τη φετινή  συμμετοχή του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας σ’ αυτήν μετά από την απόφαση του ΔΣ της ΚΕΠΑ.

Όμως πρόσθεσε: «Κάποιοι συγκεκριμένοι υπάλληλοι -και ξέρουν πολύ καλά σε ποιους αναφέρομαι- κάνανε άλλα από αυτά που αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο. Και δεν έφτανε αυτό, ο διευθυντής της ΚΕΠΑ είχε το θράσος να βγει και να ειρωνευτεί απόφαση και μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Είναι μια κατάσταση που δε μπορεί να συνεχίζεται. Δε μπορεί να υπάρχει τέτοιο θράσος να παίρνονται αποφάσεις προς τη σωστή κατεύθυνση και οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι και ο διευθυντής να μην τις εκτελούν και να ειρωνεύονται. Κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους.»

Απαντώντας  ο  Λεωνίδας Ακριβόπουλος έκλεισε το θέμα λέγοντας: «Ακούω τις απόψεις όλων και σέβομαι και την άποψη του κ. Κάκαρη, καθώς ως πρώην πρόεδρος της ΚΕΠΑ και του ΔΗΠΕΘΕ έχει ένα παραπάνω ενδιαφέρον. Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε μετά από 3 χρόνια να διοργανώσει την Εβδομάδα Θεάτρου σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας. Στην υλοποίηση της απόφασης υπήρξαν κάποια προβλήματα και κάποια θέματα που δημιουργήθηκαν. Το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης θα είναι αρμόδιο στον απολογισμό,να εντοπίσει, να κρίνει και να προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια, αν χρειάζεται.»

far

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας