Βέροια Εκδηλώσεις

Βιβλιοπαρουσίαση στη Βέροια. Δημήτρης Φλαμούρης “Ψυχο-λογικές Σχέσεις”

Οι εκδόσεις Πηγή σε συνεργασία με το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών Βέροιας εκδηλώνουν την παρουσίαση του Μαθηματικού – Θετικού Ψυχολόγου Δημήτρη Φλαμούρη PhD, “Ψυχο-λογικές Σχέσεις”.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό πάνω σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ψυχολογίας. Μια παρουσίαση-σεμινάριο διαφορετική από τις συνηθισμένες.

Στο βιβλίο του ο Δημήτρης Φλαμούρης PhD μέσα από έξυπνους, καθημερινούς διαλόγους και προκλητικά επιχειρήματα, συνδυάζει τις ψυχολογικές θεωρίες με τη μαθηματική λογική, προσεγγίζοντας πολύ διαφορετικά τις καταστάσεις που καθημερινά πολιορκούν τον συναισθηματικό μας κόσμο. Μέσα από 12 αυτοτελείς ιστορίες, το βιβλίο βοηθάει στην απόκτηση αυτογνωσίας και στην εύκολη κατανόηση των βαθύτερων ζητημάτων που όλους μας απασχολούν.
Το σημαντικότερο μέρος της συνάντησης θα είναι η Συζήτηση με το κοινό γύρω από ένα ευρύ φάσμα ψυχολογικών θεμάτων όπου ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να ρωτήσει για θέματα που τον απασχολούν στην καθημερινότητά του.

Για το βιβλίο εκτός του συγγραφέα θα μιλήσει η Ελίζα Σιδερίδου, ηθοποιός, playback theatre “coo-action”

Θα ενσαρκώσουν ένα διάλογο από το βιβλίο η Ελίζα Σιδερίδου και η φιλόλογος Δέσποινα Σπυριδοπούλου

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Πάττυ Παπαδήμου-Θεοδωρίδου, εκπαιδευτικός, κριτικός, Μcs A.Π.Θ.

Η παρουσίαση του βιβλίου και η συζήτηση ψυχολογίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στις 6.30 μ.μ. – 9.30μ.μ. στο καφέ Σερεμέτας στη Βέροια με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

banner-article

Ροη ειδήσεων