Βέροια

Ουρές στη ΔΟΥ Βέροιας για κατάθεση πινακίδων

Τελευταία εργάσιμη μέρα του χρόνου σήμερα και πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων προτίμησαν αντί να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας να καταθέσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους. (Δόθηκε παράταση)

Είναι γεγονός πια ότι η κατάθεση των πινακίδων επιλέγεται ως λύση, τη στιγμή που οι περισσότεροι  από τους μισούς φορολογούμενους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στην Εφορία και με δεδομένο ότι προέχει η ανάγκη επιβίωσης για μεγάλο μέρος του πληθυσμού  και όχι πλέον η χρήση του αυτοκινήτου ως  μέσου εξυπηρέτησης ή αναψυχής.

Η κίνηση ενός αυτοκινήτου για πολλούς  σήμερα είναι σχεδόν αδύνατη, όχι μόνο γιατί επιβαρύνεται με τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα, αλλά επειδή το κόστος των καυσίμων είναι πολύ υψηλό όπως και τα διόδια που πρέπει να πληρώσει κάποιος που θα κινηθεί στις εθνικές οδούς, καθώς και το κόστος συντήρησης. Επιπλέον, η κατοχή αυτοκινήτου αποτελεί τεκμήριο!

Έτσι, η κατάθεση των πινακίδων καθίσταται επιβεβλημένη εξ ανάγκης σε μια προσπάθεια απαλλαγής από ένα βαρίδιο ασήκωτο για πολλούς, σήμερα εν έτει 2018!

far

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας