Αγροτικά Βέροια

Πραγματοποιήθηκε στη Βέροια εκδήλωση με θέμα: “Εφαρμοσμένη διατροφή και διαχείριση αιγο-προβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων”

Η Βιομηχανία Ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση την Τρίτη 21/11/2017 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο “ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ”, στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας – Νάουσας. Η εκδήλωση είχε ως σκοπό την επιμόρφωση και την ενημέρωση των προβατοτρόφων & αιγοτρόφων, με θέμα: «Διατροφή προβατίνων και αιγών στις διάφορες φάσεις του παραγωγικού τους κύκλου» .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν κτηνοτρόφοι από την ευρύτερη περιοχή της Βέροιας. Το κύριο θέμα της ομιλίας ήταν η διατροφή προβατίνων και αιγών στις διάφορες φάσεις του παραγωγικού τους κύκλου με ομιλητή τον κύριο Ακρίτα Καλούση, Γεωπόνο – Ζωοτέχνη MSc, Γενικό Τεχνικό Διευθυντή ΒΙΟΖΩΚΑΤ. Τη συζήτηση συντόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΒΙΟΖΩΚΑΤ, κ. Τάσος Κυριακίδης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Σωματείου Κτηνοτρόφων Αιγοπροβατοτρόφων Βέροιας κ. Κύρτσιος Στέργιος, ο Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος της ΒΙΟΖΩΚΑΤ κ. Δημήτριος Τριανταφύλλου και ο κ. Αντώνης Δαλαμπούρας, Τεχνολόγος Ζωικής Παραγωγής (κινητό: 6974375709) υπεύθυνος πωλήσεων για τον Νομό Ημαθίας.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε ο κύριος Ακρίτας Καλούσης με ευχαρίστηση δέχθηκε και απάντησε σε πάσης φύσεως ερωτήματα σχετικά με τις παθήσεις των αιγών και των προβάτων.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας