Εργασία

ΙΝΕ ΓΣΕΕ: “Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε εργαζόμενους και ανέργους”

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ (παράρτημα Κ. Μακεδονίας – Βέροια), στο πλαίσιο λειτουργίας της «Μονάδας Παροχής Υπηρεσιών εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε εργαζόμενους και ανέργους», προγραμματίζει την υλοποίηση ομαδικών εργαστηρίων συμβουλευτικής.

Στόχος είναι εργαζόμενοι και άνεργοι να αποκομίσουν νέες γνώσεις για ζητήματα που τους αφορούν και να δοκιμάσουν νέους, εναλλακτικούς τρόπους, ώστε να καταστούν πιο αποτελεσματικοί στην επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων.

Στο πλαίσιο αυτό πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής εργαζομένων, με αντικείμενο τη

«Διαχείριση Εργασιακού Άγχους»

Απευθύνονται σε εργαζόμενους που βιώνουν συναισθήματα άγχους, τα οποία πηγάζουν ή σχετίζονται με την εργασία τους. Στόχος του εργαστηρίου είναι να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες τις γενεσιουργές αιτίες του άγχους και να εφαρμόσουν συγκεκριμένες τεχνικές αντιμετώπισής του.

Τα εργαστήρια, διάρκειας 4-5 ωρών, θα υλοποιηθούν κατά τις απογευματινές ώρες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Το πρώτο εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9/10/2017 και ώρες 17:00-21:00.  Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ

Για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να απευθύνεστε στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ Κ. Μακεδονίας.

Δ/νση: Σ. Πέτρουλα 5, Βέροια

Τηλ. 23310 24424, 23310 71890

E-mail: veroiainediktio@inegsee.gr & inekmak@otenet.gr

Αρμόδια σύμβουλος: Δημητριάδου Θωμαή

Η δράση διέπεται από τον «Κώδικα Δεοντολογίας στην παροχή υπηρεσιών Δια Βίου Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας» καθώς και τις διατάξεις που αφορούν τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων.  Οργανώνεται στα πλαίσια του Υποέργου 1  «Λειτουργία των εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των λιγότερο αναπτυγμένων περιφερειών (ΛΑΠ)» της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων»

banner-article

Ροη ειδήσεων