Εργασία Νάουσα

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: Να σημάνει συναγερμός για την εργατική τάξη

ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ

Στα εγκαίνια της ΔΕΘ η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έρχεται να περάσει πιο αποφασιστικά και συναινετικά την υλοποίηση της 2ης αξιολόγησης και την προετοιμασία των νέων μέτρων – η περιβόητη «δίκαιη ανάπτυξη» μόνο θυσίες σημαίνει για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Εκθέτει το λαό μας με πιο βαθιά εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και τα πολεμοκάπηλα σχέδια.

Κανένας να μην ξεγελαστεί, να μην εφησυχάσει. Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα δεν έχουν τα ίδια συμφέροντα με βιομήχανους και μεγαλοεργοδότες. Τα νέα μέτρα αυτών τα συμφέροντα εξυπηρετούν.

Εργαζόμενοι, άνεργοι, μικροί αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, να χαράξουν δικό τους δρόμο, διεκδικώντας ανάκτηση απωλειών, παλεύοντας για τις σύγχρονες ανάγκες τους, η ικανοποίηση των οποίων προϋποθέτει ρήξη και σύγκρουση με το κεφάλαιο και την εξουσία του.

Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση και μοιρολατρία. Είναι ώρα οργάνωσης και αγώνα. Είναι ώρα να δώσει ο εργαζόμενος λαός τη δική του απάντηση, να χτίσει τη δική του λαϊκή συμμαχία και να διεκδικήσει τη ζωή που του αξίζει. Να τιμωρήσει όσους τον κορόιδεψαν, τον εξαπάτησαν και συνεχίζουν να του λένε ψέματα.

Στις 9 του Σεπτέμβρη δίνουμε αγωνιστική απάντηση με τη μαζική συμμετοχή μας στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ενόψει της ΔΕΘ.

Για την καλύτερη οργάνωση του συλλαλητηρίου το Εργατικό Κέντρο Νάουσας έχει ορίσει σύσκεψη σωματείων την Πέμπτη 31/8/2017, 7:30μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ του ΠΑΜΕ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, 6:30μμ στην πλατεία Αριστοτέλους

Αναχώρηση Λεωφορείων: 4:30μμ από το Εργατικό Κέντρο

Τηλ. συμμετοχής: 2332022230

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας