Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή του Αθλητικού Συλλόγου Νάουσας "ΗΡΑΚΛΗ"

Την Κυριακή 25/6/2017 στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Νάουσας πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά από τον Αθλητικό Σύλλογο Νάουσας «ΗΡΑΚΛΗ», η καθιερωμένη ετήσια γιορτή Ενόργανης Γυμναστικής.

Στο κατάμεστο από κόσμο γυμναστήριο οι μικροί αθλητές και αθλήτριες παρουσίασαν προγράμματα στον ακροβατικό διάδρομο, στο μίνι τραμπολίνο και στο διπλό μίνι τραμπολίνο, ενθουσιάζοντας με την καταπληκτική τους εμφάνιση όλους τους θεατές που είχαν την τύχη να παρευρίσκονται.

Στην 3η Γιορτή Ενόργανης Γυμναστικής για πρώτη φορά συμμετείχαν μικροί αθλητές και αθλήτριες από τον Γυμναστικό Σύλλογο ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ της Θεσσαλονίκης. Οι αθλητές/τριες συνοδεύονταν από την προπονήτριά τους κ. Δήμητρα Παραδέλη καθώς και από την πρόεδρο του Γ.Ο ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ κ. Σταυρούλα Χατζηθεοδώρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού της Νάουσας κ. Στέλιος Δάγγας καθώς και ο αντιδήμαρχος Παιδείας της Βέροιας κ. Γιώργος Σοφιανίδης. Την προετοιμασία των αθλητριών και την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο προπονητής ενόργανης γυμναστικής κ. Χρήστος Ζάλιος.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Νάουσας καθώς και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Στέλιο Δάγγα για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου Δ.Α.Κ. Νάουσας. Ακόμη ευχαριστεί τον «Γ.Ο ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ» και ιδιαίτερα την πρόεδρό του κ. Σταυρούλα Χατζηθεοδώρου για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα και τη συμμετοχή στην 3η γιορτή ενόργανης γυμναστικής της Νάουσας.

Η Γραμματέας

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 31771 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια