Αστυνομικό Δελτίο Ειδήσεις με Διάρκεια

Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής “η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών” στη Θεσσαλονίκη

 

Αθήνα, 31 Μαΐου 2017

Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής
“η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών”

 στη Θεσσαλονίκη

Η έκθεση διοργανώνεται από την Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Τα εγκαίνια πραγματοποίησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας  Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Γενικός Διευθυντής της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Γιώργος Καλούδης

Παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης) Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά

Η έκθεση φιλοξενείται στο εμπορικό κέντρο “Mediterranean COSMOS”, με ελεύθερη είσοδο, καθημερινά από 09:00-20:00, μέχρι τις 17 Ιουνίου

Σχολεία που ενδιαφέρονται για ομαδικές επισκέψεις στην έκθεση, παρακαλούνται να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, 2310 557541 και 2310 557542

 

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η έκθεση παιδικής ζωγραφικής, με θέμα: «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Η έκθεση εγκαινιάστηκε χθες (30 Μαΐου 2017) το απόγευμα, από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα και τον Γενικό Διευθυντή της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Γιώργο Καλούδη.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στο Εμπορικό Κέντρο “Mediterranean Cosmos”, το οποίο φιλοξενεί την έκθεση. Στην έναρξη της εκδήλωσης ο Διευθυντής του Εμπορικού Κέντρου, Κυριάκος Κονταξιάν, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, αναφέρθηκε στον συμβολισμό της έκθεσης και κάλεσε μικρούς και μεγάλους να την επισκεφθούν και να ενημερωθούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής  της “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” Γιώργος Καλούδης,  τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«…Κύριε Αρχηγέ, κύριε Γενικέ Γραμματέα, μας τιμάτε με τη συνεργασία. Δεν θα πω πολλά πράγματα για τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ». Δυο κουβέντες. Είναι μια κίνηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας που στοχεύει να ευαισθητοποιήσει τις εταιρείες να προσφέρουν στην Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Το κομμάτι που απευθυνόμαστε είναι ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, το περιβάλλον και ο εθελοντισμός…. Έτσι έχουμε ξεκινήσει μια πολύ καλή εποικοδομητική συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία…. Να ευχαριστήσω τη Lamda Development και συγκεκριμένα το Εμπορικό Κέντρο για τη φιλοξενία. Ευχαριστώ για την παρουσία σας. Παιδιά ορίστε τι μπορείτε να κάνετε: Να λέτε στους γονείς σας να μειώσουν τα τροχαία ατυχήματα…..»

Στη συνέχεια, χαιρετισμό απηύθυνε η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά τονίζοντας, μεταξύ άλλων:

«Είναι πολύ όμορφη αυτή η δραστηριότητα, οφείλω να συγχαρώ όλους τους διοργανωτές πρώτα από όλα αυτούς που το εμπνεύστηκαν και βέβαια αυτούς που το οργάνωσαν και το υλοποιούν. Είμαι βέβαιη ότι τα παιδιά θα θυμούνται πάντοτε με χαρά την συμμετοχή τους, το πόσο μεγάλη σημασία έχει η οδική ασφάλεια και η προσοχή απέναντι στα θέματα της οδήγησης…….

…….Αυτή η εκδήλωση είναι θετικό ότι με τον τρόπο της τονίζει ότι η Αστυνομία και η Τροχαία βρίσκονται δίπλα στους πολίτες, δίπλα στα παιδιά και δίπλα στους γονείς. Πιστεύω ότι όσο και περισσότεροι από τους συμπολίτες μας, έχουν απτό παράδειγμα και απτές τις επαφές με τους αστυνομικούς μας, οι οποίοι προστρέχουν σε κάθε ανάγκη της κοινωνίας και των οικογενειών……

.…….Δεν μπορώ παρά να εκφράσω την ικανοποίηση μου και να συγχαρώ για άλλη μία φορά. Χαιρετίζω αυτή την εκδήλωση και επίσης συγχαίρω το Mediterranean Cosmos και τους εκπροσώπους, οι οποίοι μέσα στα πλαίσια της παραγωγικής τους επιχειρηματικής τους δραστηριότητας εντάσσουν και κοινωνικές ενέργειες. Σας συγχαίρω και εύχομαι και πάντα τέτοια και πάντα καλύτερα».

Στο μείζον θέμα της οδικής ασφάλειας αναφέρθηκε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο οποίος στην ομιλία του επεσήμανε:

«Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την παρουσία σας απόψε εδώ· μετά την πραγματικά, θεωρώ, εξαιρετικά επιτυχή έκθεση ζωγραφικής με θέμα “η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών”, που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» στην Αθήνα, και την εντυπωσιακή, ομολογουμένως, ανταπόκριση παιδιών και γονιών, αποφασίστηκε η έκθεση να φιλοξενηθεί και στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης· έτσι, ώστε να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους μικρούς και μεγάλους μας φίλους να την επισκεφθούν και να γνωρίσουν μέσα από τις θαυμάσιες ζωγραφικές δημιουργίες των παιδιών τις σκέψεις και ίσως, θα έλεγα, τους προβληματισμούς τους, στο μείζον ζήτημα της οδικής ασφάλειας.

Ένα ζήτημα το οποίο αφορά όλους μας· ένα ζήτημα που θα πρέπει να μας απασχολεί συνεχώς, καθώς είναι κομμάτι άρρηκτα συνδεδεμένο με την καθημερινότητα μας και η μη σωστή γνώση και τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας και συμπεριφοράς, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο όχι μόνον εμάς τους ίδιους, αλλά και τους γύρω συνανθρώπους μας.

Θέλω λοιπόν, να σας καλωσορίσω σε αυτή την έκθεση,  όπου τα παιδιά είναι αυτά που έχουν το πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Γιατί, μέσα από τα  μάτια τους και την δική τους σκέψη και αντίληψη, θα κάνουν όλους μας να δούμε και να αντιληφθούμε καλύτερα, ίσως, τη σημασία της οδικής παιδείας και συμπεριφοράς, έννοιες τις οποίες, πολλές φορές, λόγω της καθημερινής πίεσης και των προβλημάτων μας, ξεχνούμε πόσο σημαντικές είναι.

Πιστεύω, επιτρέψτε μου να πω, πως η συγκεκριμένη εκδήλωση, θα βοηθήσει περισσότερο εμάς τους μεγάλους, τους γονείς, τους οδηγούς, παρά τους μικρούς μας φίλους· κι αυτό γιατί τα παιδιά μέσα από τις ζωγραφιές τους, στέλνουν σ’ εμάς, ιδίως, τα μηνύματά τους. Μηνύματα αληθινά και αυθεντικά· που μπορούν να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την κυκλοφοριακή μας αγωγή, να γίνουμε καλύτεροι οδηγοί, καλύτεροι άνθρωποι· γιατί τα μηνύματα αυτά πηγάζουν από τον αυθορμητισμό και την καθαρή και αγνή σκέψη των παιδιών

Ας αφιερώσουμε, λοιπόν, λίγο από το χρόνο μας, για να “ακούσουμε”, όλοι μας, τι θέλουν να μας πουν τα παιδιά, τι έχουν να προτείνουν τα παιδιά μέσα από τις σκέψεις τους που αποτυπώνονται σε αυτές τις ζωγραφιές· ας μάθουμε έστω και κάτι μικρό, που ίσως εμείς οι μεγαλύτεροι, λόγω του άγχους, της δουλειάς, των καθημερινών προβλημάτων και του περιορισμένου χρόνου, ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα, πολλές φορές ξεχνούμε ή αμελούμε· ας ευαισθητοποιηθούμε επάνω σε αυτό το θέμα για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την κυκλοφοριακή μας αγωγή και παιδεία· ας βοηθήσουμε όλοι μας η κυκλοφορία στους δρόμους να γίνει πιο ασφαλής, με όσο το δυνατόν λιγότερα τροχαία ατυχήματα, με όσο το δυνατόν λιγότερα θύματα.

Ολοκληρώνοντας, θέλω να μου επιτρέψετε να σας ευχαριστήσω θερμά για την παρουσία σας και ιδιαίτερα τους μικρούς μαθητές, τους μικρούς μας φίλους της Θεσσαλονίκης που ήρθαν σήμερα εδώ για να δουν και να θαυμάσουν την εξαιρετική “δουλειά” των συνομήλικών τους· και να εκφράσουν και οι ίδιοι τις σκέψεις τους μέσα από τις δικές τους ζωγραφικές δημιουργίες.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τη «Συμμαχία για την Ελλάδα» και ιδιαιτέρως τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιώργο Καλούδη, ο οποίος όπως είχα αναφέρει και παλιότερα, επωμίσθηκε το μεγαλύτερο μέρος αυτής της προσπάθειας, ώστε να καταστεί επιτυχής η πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τους χορηγούς που με την αφιλοκερδή προσφορά τους συνεισέφεραν καθοριστικά στην επίτευξη της σημαντικής αυτής προσπάθειας, καθώς όλες και όλους που με οποιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν και συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή.

Τέλος, επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω, επίσης, τη Lamda Development και το Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos, γιατί χωρίς την παραχώρηση του μοναδικής ομορφιάς αυτού χώρου που βρισκόμαστε, η πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής δεν θα ήταν εφικτή. Σας ευχαριστώ

Στη συνέχεια ο κ. Αρχηγός προσέφερε ένα συμβολικό δώρο στη 10χρονη Παναγιώτα, από τη Θεσσαλονίκη, ένα από τα παιδιά που συμμετείχαν στην έκθεση ζωγραφικής, δηλώνοντας:

«Η Παναγιώτα είναι μια μαθήτρια από τη Θεσσαλονίκη, είναι μία από τα πολλά παιδιά, από τα 280 παιδιά που ζωγράφισαν για την έκθεσή μας. Στην Παναγιώτα ανήκει μία από τις 12 καλύτερες ζωγραφιές που επέλεξε η οργανωτική επιτροπή. Είναι τιμή για την πόλη της Θεσσαλονίκης να εκπροσωπείται από την ζωγραφιά της Παναγιώτας στο θεματικό ημερολόγιο της Ελληνικής Αστυνομίας, για την Τροχαία, το 2018. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ.»                

Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, αναφέροντας:

«Είναι χαρά, ιδιαίτερη χαρά να έχουμε σήμερα σε αυτό τον υπέροχο χώρο, για δεύτερη φορά, έκθεση παιδικών ζωγραφιών με ένα κεντρικό, κοινωνικό αλλά και πολιτικό ζήτημα, όπως είπε και η Υπουργός, που δεν είναι άλλο από την οδική ασφάλεια.

Η Ελληνική Αστυνομία, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τα τελευταία δύο-δυόμισι χρόνια, μέσα από μία προσπάθεια εξωστρέφειας προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν όλους εκείνους που θα ήθελαν να εμπλακούν σε μία νέα αντίληψη. Μία νέα αντίληψη για το τι είναι αστυνομία τελικά. Για εμάς, τη σημερινή Πολιτική και Φυσική ηγεσία, αστυνομία σημαίνει πρόληψη, αστυνομία σημαίνει αποτροπή, αστυνομία σημαίνει κοινωνική πρωτίστως αποστολή και λιγότερο καταστολή.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται όλες αυτές οι δράσεις. Τόσο του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Ξέρω ότι δύσκολα μπορούμε να αλλάξουμε νοοτροπίες σε μεγάλους. Μπορούμε όμως με στοχευμένες δράσεις, με στοχευμένες ενέργειες να επενδύσουμε στο μέλλον μας, που δεν είναι άλλο παρά τα παιδιά μας.

Γι’ αυτό το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Πολιτική και Φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας είναι σε μία μόνιμη ανοιχτή σχέση με την ειδική επιτροπή της Βουλής για την οδική ασφάλεια. Παράλληλα, πρόσφατα, πριν δύο μήνες, υπογράψαμε με τον ομόλογό μου Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας ένα Μνημόνιο Συνεργασίας, και μέσα σε αυτό το μνημόνιο ο καθένας μας, ο κάθε φορέας αναλαμβάνει ένα συγκεκριμένο ρόλο. Έτσι πιστεύουμε, συντεταγμένα και συγκροτημένα, τα επόμενα χρόνια να έχουμε τα λιγότερα δυνατόν ατυχήματα. Να μειώσουμε αυτό το φόρο αίματος που πληρώνουμε κάθε χρόνο.

Δεν θέλω να σοκάρω, αλλά πρέπει να ειπωθεί. Μία ολόκληρη πόλη ξεκληρίζεται κάθε χρόνο, επειδή κάποιοι από εμάς είναι ασυνείδητοι, γιατί κάποιοι από εμάς δεν κάνουν τα αυτονόητα, γιατί κάποιοι από εμάς οδηγούν μεθυσμένοι, γιατί κάποιοι από εμάς οδηγούν μιλώντας στο κινητό.

Αυτά λοιπόν πρέπει να τα αποτρέψουμε. Δεν έχουμε άλλη δυνατότητα ως Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και Ελληνική Αστυνομία. Προσπαθούν συνεχώς οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αστυνομικοί, ιδιαίτερα της τροχαίας. Δεν φτάνουν. Και ποτέ δεν θα αποτρέψουμε το μοιραίο, αν μόνοι μας δεν πάρουμε τη τύχη στα χέρια μας, για να μην αφήσουμε πίσω ανθρώπους οι οποίοι θα θρηνούν για απώλειες.

Αυτή την επένδυση λοιπόν κάνουμε στα μικρά παιδιά. Και μάλιστα μία οργανωτική επιτροπή, αποτελούμενη και από τον καλλιτεχνικό και πνευματικό κόσμο επέλεξαν δώδεκα ζωγραφιές από όλη την Ελλάδα. Ήρθαν τα παιδιά στο Υπουργείο, είχαμε τη χαρά να μιλήσουμε, και εκεί να δείτε πραγματικά αυτό που είπε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ο κύριος Τσουβάλας. Πολύ πιο συνειδητοποιημένα τα παιδιά από τους μεγάλους. Όχι μόνο στις ζωγραφιές τους αλλά και στην έκφραση του λόγου τους.

Άρα λοιπόν, στο όνομα αυτής της ελπίδας, στο όνομα ότι πρέπει και εμείς κάτι να αφήσουμε θετικό, σας καλώ όλους να δράσετε ως κήρυκες, ως πολλαπλασιαστές και να περάσουν όλα τα παιδιά, αν είναι δυνατόν, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από αυτή την έκθεση. Θα είναι μία μεγάλη, τεράστια συνεισφορά.

Θέλω και εγώ λοιπόν με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η έκθεση. Ιδιαιτέρως δε εσάς, που με την παρουσία σας στηρίζετε την προσπάθεια, το εγχείρημα αυτό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας. Σας ευχαριστώ πολύ.»

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου και του Μητροπολίτη Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνου, η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Κυριακή Τεκτονίδου, εκπρόσωπος του Διοικητή Γ’ Σώματος Στρατού, ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Περικλής Μήτκας, εκπρόσωποι των τοπικών Εισαγγελικών και Δικαστικών Αρχών, εκπρόσωποι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αντιδήμαρχοι της Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος, εκπρόσωποι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς – Άγιος Δημήτριος, Μελπομένη Τσούγκα, Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Συνδικαλιστικών Ενώσεων της ΕΛ.ΑΣ., Πρόεδροι Συλλόγων Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ. και του Στρατού Ξηράς, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων, συλλόγων, φορέων και οργανισμών.

Από την Ελληνική Αστυνομία παραβρέθηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Υποστράτηγος Νικόλαος Μενεξίδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας, άλλοι ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί και αστυνομικό προσωπικό.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ακόμα, εκπρόσωποι επιχειρήσεων, που στηρίζουν την πρωτοβουλία αυτή και συγκεκριμένα o Διευθυντής Marketing της ΜΑΣΟΥΤΗΣ, Σταμάτης Δαυίδ, η Marketing Manager του Mediterranean Cosmos – Lamda Development S.A., Χριστίνα Οικονόμου, το στέλεχος του Τμήματος Marketing του Mediterranean Cosmos, Maria Joao Matos, ο Διευθυντής Ανάπτυξης & Νέων Συνδέσεων της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε, Μιχάλης Στεργιόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, Νικήτας Ποθουλάκης, ο Εμπορικός Διευθυντής της ALFA PASTRY ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ, Γιάννης Τσακίρης, ο Υπεύθυνος Πωλήσεων KARENTA, Παντελής Κιλικίδης, ο Διευθυντής Πωλήσεων και η Γενική Διευθύντρια ΕΤΕΑ Α.Ε., Κώστας Παξιμαδάς και Έλενα Τσόλη.

Παραβρέθηκαν επίσης πολλοί γονείς και παιδιά, που είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο της έκθεσης και να δουν τις παιδικές δημιουργίες.

Στο χώρο της έκθεσης λειτουργεί και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά, όπου οι μικροί μας επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, από έμπειρους τροχονόμους της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον τα παιδιά που επισκέπτονται την έκθεση μπορούν να ζωγραφίζουν τις δικές τους δημιουργίες, με θέμα την οδική ασφάλεια.

Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι τις 17 Ιουνίου, με ελεύθερη είσοδο, καθημερινά από 09:00-20:00 ώρας

Σχολεία που ενδιαφέρονται για ομαδικές επισκέψεις στην έκθεση, παρακαλούνται να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, 2310 557541 και 2310 557542.

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση στη Θεσσαλονίκη υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών-επιχειρήσεων: ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε., ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), KOSMOCAR Α.Ε., AEGEAN, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, LA PASTERIA, HERTZ, INTERAMERICAN, HOLIDAY INN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ACS ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ A.E.E., FRESH LINE, FABER CASTELL, FISIKON, EUROBANK, J. WALTER THOMPSON ATHENS, DIRECTION, LAMDA DEVELOPMENT, ΜΕΒΓΑΛ, ΜΕΛΙΣΣΑ – ΚΙΚΙΖΑΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΝΕΑ ΟΔΟΣ / ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ, GOODYEAR, SAMSUNG.

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας