Αθλητικά Βέροια

Το σκράμπλ πήγε βουνό!

Το μαγευτικό  ηλιόλουστο και χιονισμένο Σέλι επιλέχθηκε  για τρίτη χρονιά ως τόπος συνάθροισης, ψυχαγωγίας και διεξαγωγής εσωτερικών αγώνων  σκράμπλ του Όμιλου  Βέροιας όπου  και πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 1 Απριλίου 2017,  στην φιλόξενη ταβέρνα ”Καραφώλα”.

Σε φιλικό κλίμα και με εξωστρεφή διάθεση, καθώς το κάλεσμα ήταν ανοιχτό και προς φίλους του αθλήματος προκειμένου να το γνωρίσουν, πραγματοποιήθηκαν τρία συνεχή παιχνίδια απ΄ όπου αναδείχθηκαν οι νικητές ή ορθότερα οι νικήτριες μιας και κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις οι κυρίες:

1η  Ρούλα Καραμαντά

2η  Αναστασία Καρακόλη

3η  Βίκυ Παπατζίκου

Η Πρόεδρος του Ο.Σ. Βέροιας κυρία Αναστασία Καρακόλη, εμφανώς συγκινημένη εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ανταπόκριση των μελών του ομίλου στο κάλεσμα και το φιλικό κλίμα διεξαγωγής των αγώνων. Ευχαρίστησε θερμά όλους και ιδιαίτερα την κυρία Νίκη Θεοδοσιάδου για την επιμέλεια και χορηγία των επάθλων.  Επίσης απήφθυνε χαιρετισμό προς το νέο πρόεδρο της Π.Ε.Σ. (Πανελλήνια Ένωση Σκραμπλ) κύριο Μυρσίνη Θράσο και τον ευχαρίστησε προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλων των μελών που τίμησε με την παρουσία του το τουρνουά.

Ευχαριστίες θερμές στον ξενώνα «Καραφώλα» για τη ζεστή  φιλοξενία και την συμβολή τους στην επιτυχία του τουρνουά!!!

—————————————————————-

Ο Όμιλος Σκραμπλ Βέροιας, δημιουργήθηκε το 2012 από ανθρώπους, που αγαπάνε το παιχνίδι των λέξεων. Παίζουν, αγωνίζονται, διασκεδάζουν και κάνουν νέους φίλους. Αφορά κάθε ηλικία, κάθε κοινωνικό και πνευματικό επίπεδο.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα
6973227355 και 6976433227

banner-article

Ροη ειδήσεων