Αναβίωση μάχης Ρούπελ – Εκδρομή της ΕΑΑΣ Ημαθίας


Γνωστοποιούμε στα Μέλη και τους Φίλους μας, μετά την αξέχαστη περυσινή εμπειρία, ότι: Την Κυριακή, 14 Μαΐου 2017, το Παράρτημα θα εκδράμει, με αυθημερόν επιστροφή, στο Ρούπελ για να παρακολουθήσουμε την αναβίωση της επικής μάχης του Απριλίου του 1941 εναντίον των δυνάμεων του Άξονα.

Στη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιήσει επίδειξη και οι πολυβραβευμένες ομάδες επιδείξεων F-16 «ΖΕΥΣ» και Τ-6 «ΔΑΙΔΑΛΟΣ» της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Το θέαμα θα είναι ανεπανάληπτο και λίγοι οι τυχεροί που θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν. Ο Δήμος Σιντικής που διοργανώνει την εκδήλωση, έχει ανεβάσει στο YouTube (https://youtu.be/RwpdJgFl8N4)   φιλμάκι για την προώθηση της εκδήλωσης, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βλέπετε στη σελίδα μας στο Facebook και στον Ιστότοπο: WWW.ROUPEL1941.INFO

Θα αναχωρήσουμε πρωινές ώρες, για να φθάσουμε στο Ρούπελ πριν τις 10:00ω, αφού  προβλέπεται κοσμοσυρροή μεγαλύτερη της περυσινής. Μετά την περιήγηση και τα δρώμενα, θα γευματίσουμε στην περιοχή και θα επιστρέψουμε αργά το απόγευμα.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Παραρτήματος, καθημερινά 11:00 έως 13:30, από 3 Απρ μέχρι 5 Μαΐου 2017. Προτεραιότητα έχουν τα Μέλη, αλλά μπορούμε να φιλοξενήσουμε και αριθμό Φίλων.

Για το Τοπικό Συμβούλιο

Αντγος εα Κων. Β. Κωνσταντάρας, Πρόεδρος
Ανχης εα Ιωάννης Πανταζής, Γραμματέας
 

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 27406 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια