Αθλητικά Βέροια

Μπάσκετ: ΑΟΚ Γουμένισσας – ΑΟΚ Βέροιας, το Σάββατο 4 Μαρτίου

ΑΟΚ Γουμένισσας – ΑΟΚ Βέροιας (Σάββατο 4/3 – 18.00)

Επιστρέφει στη δράση ο ΑΟΚ Βέροιας, μετά τη διακοπή για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, αντιμετωπίζοντας το Σάββατο 4/3 εκτός έδρας την ομάδα της Γουμένισσας.

Μπορεί να καλλιεργήθηκε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα με εκδόσεις ανακοινώσεων και γενικότερα ένα αρνητικό κλίμα τις προηγούμενες ημέρες, η ομάδα της Ημαθίας όμως έμεινε προσηλωμένη στην προετοιμασία του αγώνα, με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει μια ανάσα από την εξασφάλιση της 1ης θέσης στην κανονική περίοδο της Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Θωμά Τούσα, που είδε τον Χρυσάφη να ξεπερνά άμεσα τον μικροτραυματισμό του στο φιλικό της Τετάρτης (1/3) στη Μελίκη και να παίρνει κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση της εβδομάδας.

Δηλώσεις Θωμά Τούσα :

“Παρά τη διακοπή, η ομάδα συνέχισε τον υψηλό ρυθμό προπονήσεων και είναι απόλυτα έτοιμη για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα σκληροτράχηλη, που δυσκόλεψε όλους τους αντιπάλους της εντός έδρας και θα παλέψει εξίσου για τη νίκη. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι μας και το ίδιο θα πράξουμε το Σάββατο, με στόχο να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στην εξασφάλιση της 1ης θέσης.”

banner-article

Ροη ειδήσεων