Ο Δήμαρχος Βέροιας συνεχάρη τον συγγραφέα Φώτη Σιμόπουλο για τη διακρισή του σε πανελλήνιο διαγωνισμό

 

Το συνταξιούχο εκπαιδευτικό και συγγραφέα, Φώτη Σιμόπουλο, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, προκειμένου να τον συγχαρεί για την επικείμενη βράβευσή του από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών για το θεατρικό έργο με τίτλο «Ο Αμίλητος – Αμείλικτος Καθρέφτης».

Ενόψει της βράβευσης του κ. Σιμόπουλου από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών που θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, ο Δήμαρχος παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας, Γιώργου Σοφιανίδη, συνεχάρη τον συγγραφέα για την εξαιρετική αυτή τιμή, χαρίζοντάς του παράλληλα ένα φωτογραφικό λεύκωμα της πόλης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βοργιαζίδης τόνισε πως αυτή η διάκριση πέρα από προσωπική επιβράβευση αποτελεί επίσης μεγάλη τιμή και έμπνευση για τους δημότες της Βέροιας, ευχόμενος να ακολουθήσουν πολλές ακόμα αντίστοιχες διακρίσεις.

Από τη μεριά του, ο κ. Σιμόπουλος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για το προσωπικό του ενδιαφέρον γύρω από το συγγραφικό του έργο ενώ τέλος του προσέφερε ένα αντίτυπο με προσωπική αφιέρωση από το τελευταίο λογοτεχνικό του έργο με τίτλο «Τζεμίλα Άγια».

Βέροια, 20-01-2017

Από το Δήμο Βέροιας

Σημείωση Φαρέτρας. Θυμίζουμε ότι ο Φώτης Σιμόπουλος  κέρδισε το 3ο Πανελλήνιο βραβείο στον  τον 35ο Διαγωνισμό συγγραφής Θεατρικού Έργου της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών. 

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 30284 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια