Πολιτική Τοπικά

Δήλωση της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσως Καρασαρλίδου για τα σχόλια σχετικά με την περιουσιακή της κατάσταση

Δήλωση της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσως Καρασαρλίδου για τα σχόλια σχετικά με την περιουσιακή της κατάσταση

Σε σχέση με όσα γράφονται και σχολιάζονται μετά τη δημοσιοποίηση της περιουσιακής μου κατάστασης (“πόθεν έσχες”) θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:

 Το σύνολο των περιουσιακών μου στοιχείων που εμφανίζονται στην δήλωση Πόθεν Έσχες αφορά την περίοδο πριν την εκλογή μου ως βουλευτή το 2015 και προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από την επιτυχημένη κοινή με τον σύζυγό μου επιχειρηματική δραστηριότητα. Τα χρήματα σε τράπεζα του εξωτερικού τοποθετήθηκαν με διαφάνεια και εν γνώσει του ελληνικού κράτους, ώστε να διευκολυνθούν μεταξύ άλλων οι συναλλαγές μου με τους πελάτες και τους προμηθευτές του εξωτερικού. Όλα τα ποσά είναι πλήρως φορολογημένα στην Ελλάδα σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις.

 Όταν εκλέχθηκα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ανέστειλα τη δράση μου στην οικογενειακή επιχείρηση για να αφοσιωθώ στο πολιτικό μου έργο. Τότε πήρα την απόφαση να επαναπατρίσω τα κεφάλαια της επιχείρησης που μου αναλογούσαν, καθώς πια ήμουν πολιτικός και όχι επιχειρηματίας. Σήμερα όλα τα ποσά είναι κατατεθειμένα σε ελληνικές τράπεζες.

 Υπενθυμίζω πως προτού πολιτευθώ υπηρέτησα στον δημόσιο τομέα επί 25 συναπτά έτη χωρίς να περιμένω να συνταξιοδοτηθώ, αλλά αποφάσισα να ανοίξω την δική μου ιδιωτική επιχείρηση καταφέρνοντας όλα αυτά τα χρόνια να έχω μια επιτυχημένη διαδρομή.

ΌΧΙ λόγω κάποιας ευνοϊκής γνωριμίας.

ΌΧΙ μέσα από παράτυπους ελιγμούς και “παραθυράκια”.

ΌΧΙ σε βάρος κάποιου εργαζόμενου. Ούτε έχοντας συναλλαγές με το Δημόσιο.

Μόνο με σκληρή εργασία, συνετό σχεδιασμό και μεράκι.

Με αυτά τα τρία όπλα πορεύομαι και στην πολιτική.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων