Αστυνομικό Δελτίο Τοπικά

Συνελήφθη σε περιοχή της Ημαθίας για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη χθες (14-11-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι σε αιφνιδιαστική έρευνα του σπιτιού του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν 5 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 115 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης   συνελήφθη χθες (14-11-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες που περιείχαν 6,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης αναμεμιγμένο  με καπνό. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

Τέλος  συνελήφθη χθες (14-11-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας