Εκδηλώσεις Πολιτισμός Τοπικά

Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας: Εβδομάδα Μικρασιατικού Πολιτισμού σε όλη την Ημαθία

Ο Σύλλογος  Μικρασιατών Ημαθίας  για 2η συνεχή χρονιά, πραγματοποιεί την Εβδομάδα Μικρασιατικού Πολιτισμού με μια σειρά εκδηλώσεων σε όλη την Ημαθία. Με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας  και των  πολιτιστικών συλλόγων Φίλων του Ωδείου «Αριστοτέλης» Νάουσας  και τον Καππαδοκικό Σύλλογο Πλατέως «Βαρασσός»,  διοργανώνουν,  την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, στην αίθουσα πολιτισμού «Έρια» στη Νάουσα, Καλλιτεχνική Συνάντηση Χορωδιών, με τη συμμετοχή των χορωδιών του συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας, των  Φίλων του Ωδείου «Αριστοτέλης» Νάουσας, την παιδική χορωδία DIAPASON και του Πολιτιστικού συλλόγου Μικρασιατών Ν.Κρήνης Θεσσαλονίκης «Η Αγία Παρασκευή».Ώρα έναρξης 7:30μμ, είσοδος ελεύθερη.

Για την εκδήλωση της Νάουσας ευχαριστούμε τον Δήμο Νάουσας, τον φούρνο «Θανασούλης» , την οινοποιεία  «VAENI» και τα ΚΤΕΛ Υπεραστικών Συγκοινωνιών Ημαθίας.

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, στη Βέροια, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, θα παρουσιασθεί η παράσταση: «Με τα μάτια του Μικρασιάτη δημιουργού». Μια αφηγηματικομουσικοχορευτική παράσταση. Συμμετέχουν μέλη της Εστίας Μικρασιατών Πέλλας .Ώρα έναρξης 8:30μμ.

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, στην Αλεξάνδρεια ,στο αμφιθέατρο του δημοτικού συμβουλίου ,θα γίνει Καλλιτεχνική συνάντηση χορωδιών με τη συμμετοχή των χορωδιών του συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας, Νέας Μεσημβρίας Θεσσαλονίκης,  πολιτιστικού συλλόγου Βεργίνας «Αιγές».Ώρα έναρξης 7:30μμ .

Ταυτόχρονα μέσα στο Νοέμβρη πραγματοποιούνται κι άλλες δράσεις του συλλόγου όπως γιορτή τσίπουρου,παρουσίαση βιβλίου κ.α.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:6974938713,6974366521,6974323044,6977460574

 

banner-article

Ροη ειδήσεων