Αθλητικά Βέροια

Μπάσκετ: ΑΟΚ Βέροιας – ΓΑΣ Βαφύρας, Σάββατο 5 Νοεμβρίου

Φτάσαμε αισίως στην 5η αγωνιστική της Α ΕΚΑΣΚΕΜ και ο ΑΟΚ Βέροιας επιστρέφει και πάλι στο ΔΑΚ “Βικέλας”, αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ Βαφύρας από τη γειτονική Πιερία.aok_1066
Η ομάδα του Θωμά Τούσα προετοιμάστηκε με τον καλύτερο τρόπο για το παιχνίδι του Σαββάτου (5/11-18.00), έχοντας δύο προβλήματα τραυματισμών, αυτών του Χρήστου Χρυσάφη, που νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και του Γιώργου Πάππου στους κοιλιακούς. Αμφότεροι είναι αμφίβολοι για το ματς καθώς δεν προπονήθηκαν την τρέχουσα εβδομάδα, με στόχο βεβαίως να προφυλαχθούν και για τυχόν υποτροπές.
Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό καθώς το 4×4 στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά και η εν γένει παρουσία της ομάδας, γεμίζει με αισιοδοξία του ανθρώπους του ΑΟΚ, χωρίς όμως να ανεβάζουν τους τόνους ειδικά πριν από ένα ακόμη παιχνίδι.
Δηλώσεις :
aok_1092Θωμάς Τούσας : “Παρά τα προβλήματα μικροτραυματισμών που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το παιχνίδι με τον ΓΑΣ Βαφύρας, ένας αντίπαλος που η μέχρι στιγμής εικόνα του στο πρωτάθλημα, δεν μας επιτρέπει να έχουμε ξεκάθαρη άποψη για τον τρόπο που πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Αν όμως είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, θα πετύχουμε μια ακόμη νίκη και θα παραμείνουμε σταθεροί στην πορεία που έχουμε χαράξει.
Μάριος Τρομπούκης : “Οι προπονήσεις συνεχίζονται στους ίδιους ρυθμούς ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Θέλουμε να καλύψουμε κάποια κενά τραυματισμών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό γίνεται μόνο μέσα από την προπόνηση. Παρά το 4 στα 4 θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να πιάσει μεγαλύτερη απόδοση κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα φανεί πολύ σύντομα”
Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α ΕΚΑΣΚΕΜ :
Πανεδεσσαϊκός – ΑΓΕ Πιερίας
Βατανιακός / Σάρισα – ΓΑΣ Έδεσσας
ΑΟΚ Βέροιας – ΓΑΣ Βαφύρας
ΦΟ Αριδαίας – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
ΑΟΚ Γουμένισσας – Σκυδραϊκός
ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – Ζαφειράκης Νάουσας
Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας