Βέροια Εκδηλώσεις

Η ετήσια φθινοπωρινή εκδήλωση της “Πρωτοβουλίας για το Παιδί”. Βέροια, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί διοργανώνει την πρώτη τακτική ετήσια εκδήλωση προς τιμή των Εθελοντών της, που θα γίνει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 20:30 στο Κέντρο «Ακρόπολη».

Είναι σε όλους γνωστή η τεράστια συμβολή των εθελοντών στο έργο της φροντίδας και προστασίας παιδιών σε κίνδυνο, που παράγει ο Οργανισμός μας από το 2008 μέχρι σήμερα. Μεγάλος αριθμός εθελοντών, κάθε ηλικίας και ειδικότητας, συνεισφέρει αποτελεσματικά τόσο στο κοινωνικό έργο καθαυτό, όσο και στην οικονομική ενίσχυσή του.

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί, γέννημα της τοπικής κοινωνίας και κατ’ εξοχήν εθελοντικός Φορέας παροχής κοινωνικών υπηρεσιών, θα αποδίδει από εφέτος ένα ελάχιστο αντίδωρο σε όλους αυτούς που μοχθούν καθημερινά και όλο τον χρόνο για την διάσωση και την αξιοπρέπεια των μικρών παιδιών μας, αναγνωρίζοντας αυτήν την προσφορά και επιβραβεύοντάς την.

Στην πρώτη φετινή εκδήλωση, που θα έχει πανηγυρικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, η μουσική κάλυψη της βραδιάς ανήκει σε δύο μπάντες: στο παραδοσιακό μουσικό σχήμα «Κιβωτός» και στην μουσική ομάδα της Ελένης  Μπουσμαλή .

Καλούμε όλους τους φίλους μας να συμμετάσχουν στην Γιορτή μας, διασκεδάζοντας και τιμώντας τους Εθελοντές μας και τη δράση τους.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 12€ και περιλαμβάνει πλήρες μενού, ποτό, γλυκό και φρούτα.

Προσκλήσεις διατίθενται:

  • Από το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας της Βέροιας, Β. Χατζίκου 10 & Κύπρου, τηλ. 23310-72303.
  • Από τα Γραφεία Διοίκησης και Εθελοντών, Ανοίξεως 19, Βέροια, τηλ. 23310-29571.
  • Από το κατάστημα Hobby της Ιωάννας Κουρτίδου, Μ. Καρακωστή 15, τηλ. 23310-20633.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων