Πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο σκίτσου στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Ν

Πραγματοποιήθηκε  το πρώτο  σεμινάριο σκίτσου στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, σε συνεργασία με τον φίλο της Λέσχης, σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη. Η Λέσχη μας  με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να εντάξει μία ακόμα δράση, που προάγει την τέχνη και τον πολιτισμό και συνεισφέρει στην ψυχική γαλήνη των παιδιών μας.

Το σεμινάριο του σκίτσου πραγματοποιήθηκε με την καθοδήγηση του γνωστού σκιτσογράφου Δημήτρη Νικολαΐδη, του πρώτου και μοναδικού σκιτσογράφου που έχει εκδώσει βιβλίο εκμάθησης σκίτσου στην Ποντιακή διάλεκτο.

Στο πρώτο σεμινάριο οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του σκίτσου ασχολήθηκαν με το δεντράκι, δώσανε πρόσωπο στο δεντράκι και σκιτσάρανε το δάσος ΑΝΦΑΣ και ένα αγροτικό δρόμο από σημείο φυγής. Φυσικά επειδή η τέχνη του σκίτσου είναι μία τέχνη διπλής όψεως ( γραμμής και γραφής), σε κάθε σκίτσο που δημιουργούσαν οι φίλοι του σκίτσου βάζανε και μπαλονάκια και δημιουργούσανε τον δικό τους διάλογο.

DSCN6135

Έτσι απλά , με εύκολο τρόπο, οι φίλοι του σκίτσου στους φιλόξενους  χώρους της Ευξείνου Λέσχης ταξίδεψαν  και  θα ταξιδεύουν  όλο  το  χρόνο στον υπέροχο κόσμο του σκίτσου.

Για  αυτό  το  λόγο   θα  είναι  χαρά  μας  να   σας  δούμε  όλους  από  κοντά και  σας καλούμε  να  γνωρίσετε  το  φανταστικό  κόσμο  του  σκίτσου  στο  επόμενο  μάθημα  που  θα  γίνει  το  Σάββατο 26  Νοεμβρίου  2016( στις  11πμ),στις  εγκαταστάσεις  μας  στο  Πανόραμα  Βεροίας. Για  περισσότερες  λεπτομέρειες  επικοινωνήστε  στο  τηλέφωνο  2331072060, 5-9  το  απόγευμα.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                        Ο Γ. Γραμματέας

Σαρημιχαηλίδης Παύλος                           Τουμπουλίδης Νικόλαος 

DSCN6133

 

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 30697 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια