Αστυνομικό Δελτίο Βέροια

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε Βέροια και Αριδαία

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας κλοπή χρηματικού ποσού. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ένας 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος τον Μάρτιο του 2012, διέρρηξε γραφείο στη Βέροια και αφαίρεσε σύμφωνα με τον 53χρονο ιδιοκτήτη, μικρό χρηματικό ποσό.

Επίσης εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας κλοπή μεταλλικών αντικειμένων. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου καθώς και ενός 30χρονου ημεδαπού, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 30χρονος προχθές το μεσημέρι, αφαίρεσε από την αποθήκη 23χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πέλλας μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία απογευματινές ώρες της ίδιας μέρας πούλησε στον 26χρονο ιδιοκτήτη μάντρας παλαιών σιδήρων σε άλλη περιοχή της Πέλλας. Τα κλοπιμαία, που ανέρχονται σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη στα 600 ευρώ, βρέθηκαν στην μάντρα του 26χρονου και αποδόθηκαν στον 23χρονο κάτοχο τους.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων