Η ομάδα του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ της Βέροιας στον 4o διεθνή αγώνα ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

logo running team4oς Διεθνής Ιστορικός Αγώνας Υπεραπόστασης Αθήνα-Σπάρτη 246χλμ ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

Αναχωρεί σήμερα από τη Βέροια η ομάδα του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ

Με την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, αναχωρεί σήμερα Τετάρτη 28/09 ο δρομέας μας Ηλίας Καραϊωσήφ, προκειμένου να συμμετέχει για 4η συνεχόμενη φορά στον Διεθνή Ιστορικό Αγώνα Υπερ-Απόστασης Αθήνα-Σπάρτη 246χλμ, γνωστό σε όλους και ως ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

Το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ είναι ένας ιστορικός υπερμαραθώνιος που λαμβάνει χώρα στο τέλος του Σεπτέμβρη κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Είναι ένας από πλέον δύσκολους αγώνες υπεραποστάσεων παγκοσμίως και παράλληλα πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος λόγω του ιστορικού του υπόβαθρου. Το Σπάρταθλο αναβιώνει τα βήματα του Φειδιππίδη, ενός αρχαίου Αθηναίου δρομέα μεγάλων αποστάσεων, ο οποίος το 490 π.Χ., πριν από τη μάχη του Μαραθώνα, εστάλη στη Σπάρτη να ζητήσει βοήθεια στον πόλεμο που διεξήγαγαν οι Έλληνες με τους Πέρσες. Φέτος ο αγώνας διεξάγεται για 34η φορά.
Λόγω της δυσκολίας του αγώνα, κάθε δρομέας έχει το δικαίωμα να έχει έναν Υποστηρικτή  (Supporter), ο οποίος είναι υπέυθυνος για την ανάλυση του πλάνου του αγώνα, της τροφοδοσίας και ιματισμού του αθλητή. Supporter του Ηλία Καραϊωσήφ, θα έχει και φέτος ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ, Καθ. Φ.Α. και ιδρυτής του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ 
Να θυμήσουμε ότι ο Ηλίας τερμάτισε τον επίπονο αγώνα με επιτυχία το 2013 και το 2014, ενώ πέρυσι δεν τα κατάφερε και εγκατέλειψε.
O Ηλίας θα αγωνιστεί με τον αριθμό 377 και θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα των αθλητών σε πραγματικό χρόνο μέσα από την εφαρμογή SPARTATHLON που μπορείτε να κατεβάσετε από ΕΔΩ .
 Ευχαριστούμε πολυ τους χορηγούς, AutoService Ζγούρος και X-treme Stores για την υλική και ηθική βοήθεια που προσέφεραν κατά την προετοιμασία του αθλητή μας.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 31852 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια