Τοπικά

Χαιρετιστήριο μήνυμα της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας εύχεται τα εξής:

 

« Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές, μαθήτριες και γονείς,

Μία νέα σχολική χρονιά αρχίζει γεμάτη με  προσδοκίες και στόχους. Ξεκινάει ένα νέο ταξίδι στη γνώση για τους μαθητές, που οι γονείς τους και η πολιτεία μας εμπιστεύτηκαν για να υλοποιηθούν τα όνειρα και οι φιλοδοξίες τους αλλά και για  τους εκπαιδευτικούς, τους ανθρώπους στων οποίων τα χέρια η Πολιτεία εναπόθεσε τη βαριά ευθύνη της εκπαίδευσης και της αγωγής των μελλοντικών πολιτών.

Το μαγικό αυτό δέσιμο της σχέσης μαθητών – εκπαιδευτικών , διδασκόντων και διδασκομένων δηλαδή, καθώς και η προσήλωση του καθενός στο καθήκον του θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και οι καθηγητές σας δεσμευόμαστε να δουλέψουμε σκληρά για να σας προσφέρουμε, όχι μόνο γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες αλλά να αναπτύξουμε και την κριτική σας σκέψη, να καλλιεργήσουμε τα ειδικά σας ενδιαφέροντα και να σας εμπνεύσουμε εντιμότητα, υπευθυνότητα, αυτοπειθαρχία, πνεύμα συνεργασίας και αποδοχής μέσα στα πλαίσια των στόχων και των προσανατολισμών της Παιδείας.

Στο νέο κύκλο, λοιπόν, ζωής και μάθησης που τώρα αρχίζει , οι ευχές όλων μας θα σας συνοδεύουν καθημερινά. Θα πορευτούμε μαζί προκειμένου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας, να αντιμετωπίσουμε από κοινού και να δώσουμε λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.

Καλή, εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία.»

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας