Αστυνομικό Δελτίο

Εξιχνιάσεις κλοπών και σύλληψεις για καταδικαστικές αποφάσεις


· Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγινίου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης περίπτωση κλοπής. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος δύο 38χρονων, ενός 52χρονου και ενός 59χρονου για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα οι δύο 38χρονοι τα ξημερώματα της 28ης Ιουλίου αφαίρεσαν από αγροτική περιοχή έναν γεωργικό ελκυστήρα με γεωργικό μηχάνημα, τα οποία ακολούθως πούλησαν στον 52χρονο και τον 59χρονο. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν σε χώρο που διατηρεί ο 59χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

· Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας περίπτωση κλοπής. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 27 και 43 ετών. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την προανάκριση οι προαναφερόμενοι τον Απρίλιο του 2016 μπήκαν παράνομα σε πρατήριο υγρών καυσίμων σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσαν σύμφωνα με την 47χρονη ιδιοκτήτρια διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 6.500 ευρώ.

· Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας περίπτωση κλοπής. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 24 και 27 ετών. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την προανάκριση οι προαναφερόμενοι τον Μάρτιο του 2016 σε περιοχή της Πέλλας παραβίασαν 2 ψυγεία σε περίπτερο και αφαίρεσαν διάφορα εμπορεύματα αξίας 200 ευρώ σύμφωνα με τον 30χρονο ιδιοκτήτη.

Σύλληψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

· Συνελήφθη χθες (11-08-2016) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης από κοινού.

· Συνελήφθη χθες (11-08-2016) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 6 μηνών για απόπειρα κλοπής και παράνομη οπλοκατοχή.

· Συνελήφθη χθες (11-08-2016) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του 3 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών για παράνομες οικοδομικές εργασίες.
Συλλήψεις για ναρκωτικά

· Συνελήφθη χθες (11-08-2016) το απόγευμα στο 47ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, από αστυνομικούς  της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες 2 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 97,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν, καθώς και το όχημα κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

· Συνελήφθη χθες (11-08-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 71χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του, συσκευασίες με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, και ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτουμένη ιατρική συνταγή οι οποίες και κατασχέθηκαν.

banner-article

Ροη ειδήσεων