Σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ για την στήριξη των τιμών των αγροτικών προϊόντων

rodakina

Δελτίο Τύπου

Σήμερα, 7/7/2016 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Μάρκου Μπόλαρη, υπηρεσιακών στελεχών του υπουργείου και εκπροσώπων των οργανώσεων παραγωγών των νομών Ημαθίας και Κοζάνης.

Ο κ. Κοσμάς Βάγγας δ/ντης Α.Σ. Νάουσας, ο πρόεδρος κοινοπραξίας ομάδων παραγωγών Ημαθίας κ. Γιαννακάκης Χρήστος και ο κ. Κουτλιάμπας Νίκος πρόεδρος ΑΣΕΠΟΠ Βελβενδού.

Επίσης παρευρέθηκαν οι βουλευτές Ημαθίας κ. Αντωνίου Χρήστος, Ουρσουζίδης  Γιώργος και ο βουλευτής Κοζάνης Δημητριάδης Μίμης.

Η συζήτηση αφορούσε την στήριξη των τιμών  αγροτικών προϊόντων λόγω Ρωσικού εμπάργκο, στα πλαίσια σχετικού Κανονισμού  της  Ε.Ε. για το 2016, και στην εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος, ώστε να μην παρουσιαστούν τα γνωστά προβλήματα του πρόσφατου παρελθόντος.

Όλες οι πλευρές εξέφρασαν την άποψη, ότι θα πρέπει να γίνει η απορρόφηση του συνόλου των προβλεπόμενων ποσοτήτων. Για το σκοπό αυτό, την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ, ώστε να ορισθεί άμεσα ο τρόπος εκμετάλλευσης του προγράμματος και να ακολουθήσει η υλοποίηση του.

 

Αθήνα 7/7/2016                                Ουρσουζίδης Ν. Γιώργος

Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 32580 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια