Αθλητικά Βέροια

Με τη συμμετοχή του Γαλανούδη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ ΟΠΑΠ 2016

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ ΟΠΑΠ 2016

Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, 2-3 Ιουλίου 2016

Συμμετοχή του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας με 1 αθλητή

    Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ ΟΠΑΠ 2016. Το παρών θα δώσει η αφρόκρεμα των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών Στίβου, δύο μήνες πριν τη συμμετοχή της χώρας μας με πολυπληθή ομάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες RIO 2016.
     Στους αγώνες θα συμμετέχει και το Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας για πρώτη φορά, με τον αθλητή ΓΑΛΑΝΟΥΔΗ ΕΛΙΣΣΑΙΟ στα αγωνίσματα της σφαιροβολίας και του ακοντισμού (από όρθια στάση), συνοδευόμενος από τον προπονητή του κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο. Η αποστολή θα αναχωρήσει την Πέμπτη για την Αθήνα, και την Παρασκευή ο αθλητής μας θα περάσει από επίσημο classification για να καταταχθεί στην κατηγορία που θα αγωνιστεί. Η ταξινόμηση (classification) εξαρτάται από το είδος και την βαρύτητα της αναπηρίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γαλανούδης, προετοιμαζόταν μέχρι και τα τέλη Μαΐου για να συμμετέχει στο άθλημα της Άρσης Βαρών σε Πάγκο, στο οποίο κρίθηκε “Not Eligible” (μη ικανός να συμμετέχει, λόγω του είδους της αναπηρίας του) και έτσι αλλάξε αμέσως τον αγωνιστικό του προγραμματισμό μαζί με τον προπονητή του, ώστε να μπορέσει να συμμετέχει φέτος στις ρίψεις και ανάλογα με την κατηγορία που θα ταξινομηθεί να μπορέσουμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2017.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας