Νάουσα Παιδεία

Παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΕΕΕΕΚ Νάουσας

Σε σχετική εκδήλωση στο αναψυκτήριο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο αναψυκτήριο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Νάουσας, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν κατά το διδακτικό έτος 2015-2016 στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Νάουσας.

Παρουσιάστηκαν οι δράσεις που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας, το πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας (Αναπτύσσομαι επαγγελματικά λειτουργώντας μια  εικονική Επιχείρηση : Παραγωγή ρίγανης φυτών), το Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας ( Τρέφομαι υγιεινά, ζω ποιοτικά μέσα στο κοινωνικό μου περιβάλλον), το πρόγραμμα αυτοεξυπηρέτησης και αυτόνομής διαβίωσης και στο τέλος τα παιδιά τραγούδησαν και χόρεψαν με τη συνοδεία της μουσικού του σχολείου.

εεεκ2Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού  κ. Δάγγας, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Ημαθίας κ. Σκεντερίδου , η Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Νάουσας κ. Μάνια μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου της και οι γονείς των μαθητών του σχολείου μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Δάγγα που  για άλλη μια χρονιά βοήθησε στην υλοποίηση του προγράμματος εκμάθησης κολύμβησης των μαθητών μας, καθώς επίσης και τους προπονητές κολύμβησης κ. Μπίτζιου Λητώ και Αβεριάνοβα Αναστασία της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσας και τον κ. Αμπατζίδη Στέλλιο του συλλόγου Πήγασος Ημαθίας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Σκεντερίδου η οποία στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειές μας . Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Καραμπινέση Γιώργο για την άψογη φιλοξενία του στο αναψυκτήριο του  και την προσφορά που έκανε για τους μαθητές του σχολείου μας.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο