Αστυνομικό Δελτίο Τοπικά

Συλλήψεις σε Ημαθία και Πέλλα για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (03-06-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας ένας 37χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (διακίνηση, προμήθεια και κατοχή). Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου του, απέρριψε στο έδαφος 3 συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών (ηρωίνης και βουπρενορφίνης), οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη χθες (03-06-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 43χρονος υπήκοος Γεωργίας, διότι κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης.

Συνελήφθησαν σήμερα (04-06-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας ένας 22χρονος ημεδαπός και ένας 19χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν οι προαναφερόμενοι διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού 2 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης τα οποία και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

Τέλος συνελήφθη χθες (03-06-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε  μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων άνευ ιατρικής συνταγής.

banner-article

Ροη ειδήσεων