Αστυνομικό Δελτίο Τοπικά

Συλλήψεις για Ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (02-06-2016) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Συνελήφθη   χθες (02-06-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, 2 ημεδαποί ηλικίας 41 και 64 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης, της καλλιέργειας και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Αρχικά εντοπίστηκε ο 41χρονος στην οικία του σε περιοχή της Χαλκιδικής και σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με 36,7 γραμμάρια κάνναβης. Επιπλέον, σε αγρόκτημα σε άλλη περιοχή της Χαλκιδικής, βρέθηκαν 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,5 μέτρων, τα οποία καλλιεργούσε ο 41χρονος και εκριζώθηκαν. Ακολούθως, εντοπίστηκε στην οικία του και ο 64χρονος, σε άλλη περιοχή της Χαλκιδικής και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε 50,2 γραμμάρια κάνναβης.

· Συνελήφθη σήμερα (03-06-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

Τέλος συνελήφθη χθες (02-06-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Τμήμα Ασφάλειας ΠολυγύρουΤμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας