Αθλητικά Νάουσα

Η Κολυμβητική Ακαδημία “Νάουσα” στο διεθνές κολυμβητικό meeting “ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ” – Αναλυτικά αποτελέσματα

Σαββατοκύριακο και αγώνες για τις προαγωνιστικές κατηγορίες (9-12 ετών) της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Νάουσα», η οποία για πολλοστή φορά έλαβε συμμετοχή στο διεθνές κολυμβητικό meeting «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ», που διεξήχθει στις 21-22/05 στη πόλη της Θεσσαλονίκης στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση θεωρείται ένα σημαντικότερα ετήσια κολυμβητικά συμβάντα υψηλού επιπέδου, καθώς συμμετέχουν ομάδες τόσο από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και από γειτονικές χώρες όπως η Βουλγαρία, η Τουρκία, τα Σκόπια ξεπερνώντας φέτος τους 37 συλλόγους και τους  900 αθλητές.

Η Κ.Α. «Νάουσα» συμμετείχε στις 3 από τις 5 αγωνιστικές ενότητες, με 31 αθλητές και αθλήτριες στο δυναμικό της. Σημαντικές κρίθηκαν οι επιδόσεις των μεγαλύτερων κυρίως αθλητών της ΚΑΝ ,οι οποίοι σημείωσαν πάνω από 25 ατομικά ρεκόρ και κατέκτησαν και 6 μετάλλια, 1 ασημένιο και 5 χάλκινα, ενώ αγώνας εμπειρίας αποτέλεσε η συγκεκριμένη διοργάνωση για τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές. Μετά από αυτό το δύσκολο τέστ, όπου οι προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, σειρά έχουν οι Θερινοί αγώνες σε 2 εβδομάδες οι οποίοι είναι και οι τελευταίοι αγώνες της σεζόν.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Κ1Κ2

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας