"Τα παιδιά σαν τις Πλατείες, το χρόνο και τις μέλισσες ... Στο Γιαννακοχώρι και στη Βιβλιοθήκη του". Γράφει ο Ηλίας Τσέχος

 faretra.info-texos-vivliothiki-giannak

Στο Γιαννακοχώρι    το σχολείο Μαρίνας, Πολλών Νερών, Γιαννακοχωρίου και στη θαυμαστή βιβλιοθήκη του!

 Γέμισε ζωή η ζωή στο Γιαννακοχώρι, με τα νηπιαγωγεία και το σχολείο Μαρίνας , Πολλών Νερών, Γιαννακοχωρίου, Παρασκευή 20/5 /2016, παραμονή Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, τιμώντας τους, γέμισε όμως και η αυλή του νηπιαγωγείου και του κλειστού σχολείου και η βιβλιοθήκη Γιαννακοχωρίου ''Ηλίας Τσέχος'', με τους 16.000 τόμους, τους 7.300 δανεισμούς στα 6 έτη λειτουργίας , από εκατό και πλέον αγγέλους μαθητές και μαθήτριες, διδασκάλους και διδασκάλισσες.

Η χαρά όλων, η φιλοξενία της, το παιχνίδι και οι ζωγραφικές, οι δανεισμοί βιβλίων (τριακοσίων κοντά) και τα κεράσματα, δια χειρός Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γιαννακοχωρίου , τα κερασοχώραφα στα πιάτα, το τοπικό συμβούλιο σε δράσεις προσφορών, θέριεψαν τις καρδιές , τις αντοχές, την επικοινωνία, έως το μεσημέρι και για πάντα, λίγο πριν αρχίσει η βροχούλα.

Οι νηπιαγωγοί Ρούλα Τουμανίδου, Δήμητρα Κούντζουλα, Νίκη Μπασδέκη, οι διδάσκαλοι Χρήστος Μπίντας, Κωνσταντίνος Ρηγό- πουλος, Χριστίνα Δρόσου, Άννα Ζάμπα, Ευαγγελία Βλάχου, Μαρία Χατζηαντωνίου, Αναστασία Χουλιαρά, Αφροδίτη Λακηνάνου, Στέλλα Πιτσίκογλου, Ελισσάβετ Τάρνάκη, ας χαίρουν μακροημερεύσεων υγείας και ανάγνωσης.

Η βιβλιοθήκη θυμάται τις απαγγελίες ποιημάτων, τις αναπνοές τούτης της ζωής, το μελίσσι και το γλυκύτερο βουητό της αθωότητας διαβάζοντας... Και του χρόνου!

 βιβλιοθήκη Γιαννακοχωρίου ''Ηλίας Τσέχος'',  βιβλιοθήκη Γιαννακοχωρίου ''Ηλίας Τσέχος'',  βιβλιοθήκη Γιαννακοχωρίου ''Ηλίας Τσέχος'',  faretra.info-tsexos-giannakoxori faretra.info-tsexos-giannakoxori faretra.info-tsexos-giannakoxori faretra.info-tsexos-giannakoxori faretra.info-tsexos-giannakoxori faretra.info-tsexos-giannakoxori faretra.info-tsexos-giannakoxori faretra.info-tsexos-giannakoxori faretra.info-tsexos-giannakoxori faretra.info-tsexos-giannakoxori faretra.info-tsexos-giannakoxori faretra.info-tsexos-giannakoxori faretra.info-tsexos-giannakoxori faretra.info-tsexos-giannakoxori faretra.info-tsexos-giannakoxori faretra.info-tsexos-giannakoxori faretra.info-tsexos-giannakoxori

Συντάκτης

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια