Γενικά

Ο ΚΕΜΑΕΔ ευχαριστεί θερμά…

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός  Σύλλογος Φίλων   Κέντρου Μέριμνας Ατόμων  Ειδικών Δεξιοτήτων του Δήμου Βέροιας ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές του 4ου Διεθνούς  Τουρνουά  Χάντμπολ  ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016 και ιδιαίτερα την κ. Κατερίνα Ψωμιάδου & τον κ. Δημήτρη Κοτσιώνη που πλέον ανήκουν στην οικογένεια μας.

Είναι σημαντικό για εμάς που επιλέγουν να προβάλουν και να ενισχύουν το έργο της Μέριμνας βοηθώντας τα παιδιά μας να είναι συμμετοχικά στο αθλητικό κομμάτι των δρώμενων της πόλης μας αλλά και ενισχύοντας τον κοινωνικό ιστό τους.

Ευχαριστούμε ξεχωριστά όλους όσους βοήθησαν στην δημιουργία του βραχιολιού υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης του Κέντρου μας που μας απέφεραν το ποσό των 5000 ευρώ τα οποία κατατέθηκαν άμμεσα στον τραπεζικό λογαριασμό μας. Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Αϊβάζη που φρόντισε και επιμελήθηκε την καμπάνια και το τηλεοπτικό σπότ υπέρ του Κέντρου αλλά και πλαισίωσε την παρουσία των παιδιών μας όπου αυτά συμμετείχαν  στον ΒΡΙΛΗΤΤΟ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει και στους ηθοποιούς που συμμετείχαν στο σπότ: Μαρία Κορινθίου, Κατερίνα Τσάβαλου, Νικολέτα Καρρά, Τόνυ Δημητρίου και Αλέξανδρο Σταύρου.

Και φυσικά ξεχωριστά ευχαριστούμε την κ. Ελένη Αναγνώστου (μουσική επιμέλεια), την κ. Μελίνα Παπαδοπούλου (χορογραφίες), τον κ. Γιώργο Μπελίρη (πιάνο – τραγούδι), τον κ. Γιάννη Αλεξίου (προβολή σλάιντ)   και τις μαθήτριες από την σχολή χορού της κ. Παπαδοπούλου. Όλοι αυτοί μας βοήθησαν το βράδυ της 23-4-16 να δώσουμε μια παράσταση με άρωμα Ελλάδας αφιερωμένη στις αποστολές των παιδιών που συμμετείχαν στον ΒΡΙΛΗΤΤΟ.

Και τέλος ευχαριστούμε τον Θεό που με την πρόνοια Του φροντίζει πάντα να έχουμε στο πλευρό μας σωστούς και άξιους φίλους.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος του Συλλόγου και Εθελόντρια Διευθύντρια

Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου Μελίνα

 

banner-article

Ροη ειδήσεων